Наставникът на Рилски спортист Николай Николов даде мнението си след

...
Наставникът на Рилски спортист Николай Николов даде мнението си след
Коментари Харесай

Чезето: Тежка загуба за нашия отбор

Наставникът на Рилски състезател Николай Николов даде мнението си след тежката загуба, която неговия отбор позволи от дубъла на ЦСКА - София. Самоковци бяха разрушени с 0:4 като посетители на “червените ”.
 Дубълът на ЦСКА - София разруши Рилски състезател пред погледа на Крушарски Дубълът на ЦСКА - София разруши Рилски състезател пред погледа на Крушарски
“Тежка загуба за нашия тим. В момента прекарваме, тъй като вмъкваме нови неща в игровия жанр на играта и това се отразява зле, до момента в който свикнат момчетата. Ние сме тим, в който 70% от хората вървят на работа и не водят естествен подготвителен развой. Това оказва въздействие против млади тим като тези на Левски и ЦСКА. Виждате, че те направиха прекрасен мач, имаме много да израстваме в отношение на игровия жанр.

Да разясняваме дузпата дали я имало, или не… тя е в 3-ата минута, остават още 90 това, не ни оправдава. Тя не е фактор. Трябва да изгледам ситуацията, с цел да кажа дали е имало. Не съм гледал обстановката сега ”, съобщи Чезето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР