Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че отборът

...
Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е категоричен, че отборът
Коментари Харесай

Зидан: Няма да си търсим оправдания заради контузиите

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е безапелационен, че тимът му няма да си търси оправдания, макар травмите в неговия състав. Също по този начин той се надява отборът му да е обединен, когато е изправен пред компликации.

“Вярно е, че мачът с Леванте ще е третият ни на открито. Знаем къде отиваме. Това е доста сложен съперник, знаем го от миналогодишното ни посещение там. Ще се опитаме да създадем добър дуел през тези 90 минути. Ще имаме компликации против един добър противник, само че сме готови. Какво ще кажа на хората, твърдящи, че имаме шанс? Аз съм късметлия, че съм тук. В моя живот аз съм положителен. Не виждам отрицателно на нещата даже когато виждам сложните неща. Понякога имаме травми, само че няма да си търсим оправдания. Моят състав разполага с огромен гений, само че не не помня, че има и доста огромно сърце. Нещата могат да се усложнят, само че дружно сме способни да ги създадем доста хубави.

Когато сме на терена, би трябвало да се опитаме да се представим добре. Останалото не го направляваме. Това, че постоянно ни подлагат на критика, не можем да го направляваме. Трябва да сме задружни и още повече в моменти на компликации. Всеки път щом тук има мъничка компликация, доста се приказва за нея. Ние би трябвало да сме обединени и да продължаваме напред. Дали това може да е годината на Марко Асенсио? Да, несъмнено. Той е значим състезател, постоянно е било по този начин. Това, което би трябвало да направи, е да възвърне равнището си на 100% физически и механически. Той се приготвя да направи една мощна година, уверен съм в това.
LIVE | Zinedine Zidane's press conference ahead of our match against! |
— Real Madrid C.F. (@realmadriden) Ротациите? Имам състав от 23-24-има играчи и с цел да спечелим титли в 60-65 мача, се нуждаем от всички. Така вършат всички треньори. Преди имаше по 30-35 срещи и един футболист можеше да ги изиграе всичките, само че в този момент към този момент не е по този начин. След това идват Европейското състезание и още мачове… Винаги съм правил ротации и ги разисквам с играчите. Дали ме тормозят травмите? Те не ми харесват, тъй като ми подхожда да разполагам с всички, само че това са неща, които могат да се случат. Дразня се поради тях, тъй като те са тези, които не могат да играят. Дали ме е боязън, че Еден Азар може да е непрекъснато контузен като Гарет Бейл? Не, положителен съм към всичко, както и към това на Азар. Освен това става въпрос за мускулна травма, получена поради усърдната му работа да се завърне”, съобщи Зидан на конференцията си преди утрешния мач. Ла Лига 5 кръг, неделя 4 октомври  Леванте 17:00предстои  Реал Мадрид
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР