Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира предстоящия сблъсък между

...
Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти коментира предстоящия сблъсък между
Коментари Харесай

Анчелоти: Не усещаме напрежение, мотивирани сме

Наставникът на Реал Мадрид Карло Анчелоти разяснява идния конфликт сред “лос бланкос” и Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Във вторник вечерта ПСЖ приема испанския гранд в първа осминафинална среща от влиятелния шампионат.

“Уверени сме за на следващия ден. Този мач е задоволително добър, с цел да бъде край на Шампионската лига. Искаме да отстраняваме противник, който е измежду огромните кандидати за трофея”, показа Анчелоти.

“Имам прелестни мемоари от времето си в ПСЖ. Харесваше ми да работя там, имах мощна връзка с почитателите, това е един от най-хубавите клубове. Не е елементарно да се оправиш с напрежението в този клуб, Почетино прави прелестна работа. Не усещаме съществено напрежение преди мача, по-скоро сме стимулирани, че ще се надигнем против един страховит отбор на ПСЖ. Играчите ни са доста мотивирани”, продължи италианецът, който засегна и тематиката за физическото положение на френския нападател Карим Бензема и опцията ветеранът да се появи на терена на следващия ден:

“Аз ще имам последната дума за Бензема. Ако той се усеща ОК, е ясно, че би трябвало да играе”.

По тематиката за уелсеца Гарет Бейл, който и този сезон има пробрлеми с травми и рядко се появява в публични срещи с бялата фланелка, опитният италиански експерт съобщи:

“Доста постоянно приказвам с него. Опитвам се да се вслушвам в проблемите му, връзките ни са доста положителни. Той се държи съществено и професионално, почитан е в клуба. Контузиите му пречат да играе повече този сезон, в този момент се усеща добре. Бейл желае да приключи кариерата си в Реал Мадрид по най-хубавия метод, оказал помощ е на клуба да завоюва доста скъпи титли. Той заслужава най-доброто”.

62-годишният експерт отговори и на въпроса дали е мъчно да бъдеш треньор на най-високо равнище. “Треньорството не е мъчно, наслаждение е да го практикуваш. Дали си треньор на ПСЖ или на Реал Мадрид - необикновено е”, сподели Анчелоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР