Наставникът на националния отбор по футбол до 18 години -

...
Наставникът на националния отбор по футбол до 18 години -
Коментари Харесай

Ангел Стойков: Ще направим максималното за момчетата и отбора

Наставникът на националния тим по футбол до 18 години - Ангел Стойков показа своите мисли преди отпътуването на тима за лагера в Турция, който ще е от през днешния ден до 7 февруари.

" Имаме 3 контролни срещи. Първата е на 29 с Алания. На втори и на шести играем с националния тим на Узбекистан до 19 години. Винаги съм казвал, че всеки един лагер е доста значим за нас. Благодарни сме, че имаме опцията да се събираме, да играем тези мачове. Да се подготвим оптимално за квалификациите, които ни чакат и да свършим добра работа ".

Запитан за играчите, които след това ще се причислят към групата, Стойков отговори по този начин:

" На елементи ще се причисляват. Предстоят спомагателни ангажименти с клубовете. Предварително благодаря на всички клубове за разбирането, което демонстрират и че ще имаме опцията да употребяваме състезателите за един или различен интервал. Комуникацията е добра и съм сигурен, че ще има изгода за всички. Ще създадем оптималното за момчетата и тима ".

" След този лагер имаме 2 контролни срещи като посетител на Сърбия, които също са на първокласен кръг и незабавно по-късно на 16 март. Контролните срещи са на 10 и 12 март. На 16 март тимът се събира за подготовка за квалификациите в Испания ", приключи експертът.
 Георги Дерменджиев може да повика Индиана Василев
Георги Дерменджиев може да повика Индиана Василев

Талантът към този момент е играл за юношите на САЩ
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР