Наставникът на Наполи - Валтер Мадзари, остана доволен от успеха

...
Наставникът на Наполи - Валтер Мадзари, остана доволен от успеха
Коментари Харесай

Мадзари: Заслужена победа, с която си върнахме увереността

Наставникът на Наполи - Валтер Мадзари, остана удовлетворен от триумфа с 2:1 над Салернитана. Тимът му трябваше да прави поврат, само че наставникът похвали играчите си за това, че са си върнали духа и са посочили своя жанр на игра.

„ Мисля, че си върнахме нашия дух, организация и жанр на игра. Не ни бе елементарно против Салернитана. Те са тим, който се отбранява надълбоко и е рисков на контраофанзива. Получихме гол с първата им офанзива, а това бе неприятно, предвид на обстановката, в която се намирахме в последно време. Въпреки това момчетата останаха спокойни, продължиха да играят, държаха топката и създаваха положения. Затова успеха ни е изцяло заслужена “, съобщи Мадзари.

„ През първото полувреме нямаше задоволително отвесни пасове, само че да не забравяме, че това бе първи мач като титуляр на Джанлука Гаетано. Каюсте пък още се приспособява към нашия жанр на игра. Имаше доста аргументи голът на Салернитана да ни деморализира, само че вместо това ние създадохме куп положения и контролирахме мача “, продължи експертът.

„ Загубата от Торино сякаш ни подейства освобождаващо, тъй като в други мачове сме губили, само че най-малко сме показвали добър футбол, а против Торино това не бе по този начин “, сподели още Мадзари.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР