Наставникът на Наполи Карло Анчелоти определи Купата на Италия като

...
Наставникът на Наполи Карло Анчелоти определи Купата на Италия като
Коментари Харесай

Анчелоти: Купата е една от целите ни

Наставникът на Наполи Карло Анчелоти дефинира Купата на Италия като " една от задачите пред тима " и разяснява представянето на отбора си в днешния 1/8-финал против отборa на Сасуоло. В идната фаза на шампионата партенопеите ще се изправят против Милан на " Сан Сиро ".

Dal 'vecchio' #Insigne ai cambi in corsa: c'è tanto #Ancelotti in questo #Napoli https://t.co/Es6p4106I9 pic.twitter.com/LVsJNouvpC
— calciomercato.com (@cmdotcom) 13 януари 2019 година
" Купата на Италия е една от нашите цели през сезона и ще дадем всичко от себе си да я спечелим. С футболистите, които имаме разполагаем, можем да победим всеки един. Ако не приключим първи в Серия " А ", то би трябвало още да се борим за втората позиция. Днес имахме вярната настройка за мача. Никога не можеш да знаеш по какъв начин ще реагира тимът след зимната пауза ", стартира Анчелоти.

" Остават ни още четири мача, с цел да спечелим Купата. Ще се надигнем против Милан на два пъти в границите на три дни сред Серия " А " и Купата на Италия. Това ще бъде много необичайно за мен ", приключи Карлето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР