Наставникът на Милан Стефано Пиоли отчете подобрението в играта на

...
Наставникът на Милан Стефано Пиоли отчете подобрението в играта на
Коментари Харесай

Пиоли: Все още нищо не сме постигнали, всеки мач е важен

Наставникът на Милан Стефано Пиоли регистрира подобрението в играта на отбора от началото на годината, само че предизвести, че “росонерите” би трябвало да подхождат съществено към всеки дуел до края на сезона.

“Числата не лъжат - представянето ни в последните мачове беше положително и би трябвало да продължим по този метод. Все още нищо не сме постигнали. Трябва да извървим дълъг път и да останем съсредоточени върху идващия дуел. Целта ни е да подобрим позицията си в шампионата и да върнем Милан там, където постоянно е бил. Необходимо е да възприемаме всеки мач като най-важния. Това е единствената вярна настройка. Сега не е моментът да мислим за класирането ни на 24 май (когато е последният кръг - б.р.). Трябва да мислим трезво и да продължим да се развиваме. Налага се да подобрим позитивните неща, които направихме до момента, както и обстановките, в които срещаме трудности”, съобщи Пиоли на конференцията си преди утрешната среща с Бреша от Серия “А”.
Find out on our App what the coach had to say in today's pre-match press conference

https://t.co/EFM62sJT7b

La conferenza del Mister alla vigilia di #BresciaMilan è disponibile sulla nostra App pic.twitter.com/tWdhpf0LnO
— AC Milan (@acmilan) 23 януари 2020 година Той разяснява съответно и нападателите на тима. “Златан Ибрахимович е добавена стойност поради въздействието и наличието си на терена, както и поради отношението и професионализма си във всекидневието. Той стори положително на отбора, а съотборниците му незабавно откриха връзка с него. Не съм сюрпризиран от всичко това. Все отново приказваме за първенец, който е измежду най-хубавите играчи в света за последното десетилетие. Очаквах доста от него, като попаднах на потребен и образован човек. Той дойде с любознание. Беше ни проучил преди този момент и в този момент е по-наясно какво може и какво би трябвало да направи. Анте Ребич? Разбира се, има доста играчи, които сега се оправят добре. Това важи както за него, по този начин и за Рафаел Леао. Ибра също е добре, тъй че ще реша за нападението утре”, добави Пиоли. Серия А 21 кръг, петък 24 януари  Бреша 21:45предстои  Милан
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР