Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг и голмайсторът на

...
Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг и голмайсторът на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед обра наградите във Висшата лига

Наставникът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг и голмайсторът на отбора Маркъс Рашфорд бяха избрани за " Мениджър " и " Играч на месеца " за февруари в обичайна ранглиста на Висшата лига на Англия.

Тен Хаг изведе " алените дяволи " до три победи и едно тъждество в четири мача от шампионата през предишния месец, като в това време отборът завоюва купата на Лигата и в профил Барселона на 1/16-финалите на шампионата Лига Европа.

За 53-годишния Тен Хаг това е втора премия за " Мениджър на месеца " след тази, която завоюва през септември, когато тимът реализира две победи в два мача.

Рашфорд вкара пет гола в четирите мача на Манчестър Юнайтед през февруари, разписвайки се във всеки един от тях. За британския национал това е трето отличие през сезона и второ следващо, откакто той бе отличен за най-хубав и през януари.

По този метод 25-годишният голмайстор на Манчестър Юнайтед към този момент има четири статуетки в кариерата си, изравнявайки се с играчи като Денис Бергкамп, Тиери Анри, Пол Скоулс, Мохамед Салах, Джейми Варди, Алън Шийрър, Бруно Фернандеш и Франк Лампард.

Единствено Серхио Агуеро, Хари Кейн, Стивън Джерард, Кристиано Роналдо, Уейн Рууни и Робин ван Перси са били отличавани повече пъти от него.

Наградите за " Мениджър на месеца " и " Играч на месеца " се връчват във Висшата лига от 1994 година насам.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР