Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира успеха на тима над

...
Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира успеха на тима над
Коментари Харесай

Стойчо Стоев: Заслужена победа, доволен съм от резултата

Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев разяснява триумфа на отбора над Царско село с 2:0 в първи дуел за двата отбора от новото състезание 2019/2020 в efbet Лига.

"От резултата съм удовлетворен, от играта съм удовлетворен през второто полувреме, без да недооценявам Царско село, те се надяват да се утвърдят в Първа лига, първото полувреме беше по-лежерно, второто заиграхме. Заслужена победа ", разяснява Стоев.

"Просто по-бавно играехме, противника имаше опция да затваря пространствата, през втората част играехме по-бързо с топката, създадохме и много обстановки пред гола ", добави той.

"Чака ни сложен реванш, един образован тим, само че ние излизаме с единствена мисъл да отстраним този противник, ще създадем всичко допустимо. Новите футболисти още не се се стиковали още, падна ни се и сложен противник още в първия кръг, дадохме им самодейността в първия мач, в този момент нека не е по този начин ", разяснява наставникът на Лудогорец идния реванш против унгарския Ференцварош в първия квалификационен кръг на Шампионска лига.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР