Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров направи интересен коментар след победата

...
Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров направи интересен коментар след победата
Коментари Харесай

Херо: Срещу 11 от Левски ни беше по-лесно - имахме и игрово, и териториално преимущество

Наставникът на Лудогорец Димитър Димитров направи забавен коментар след успеха на неговия отбор с 4:0 като посетител над Славия. Херо се върна на мача с Левски през седмицата, който приключи 0:0 и разгласи, че отборът отива в Истанбул, с цел да се надиграва с първия си съперник в групите на Лига Европа.

“Когато печелиш, е обикновено да си удовлетворен. Ранният гол предреши нещата. Славия се опита да ни затвори оптимално - с пет индивида в отбрана и с четири в центъра на терена. Но видяхте какъв брой положения изпуснахме. За мен една лека победа. Срещу Левски имахме и игрово, и териториално предимство. Когато бяхме в числено тъждество, ни беше по-лесно, тъй като играеха по-отворено. После се затвориха. Ние си направихме мача труден”, сподели Димитров, който разяснява и идния дуел от ЛЕ против Истанбул ББ.

“Когато биеш, има въодушевление, предпочитание и мотивация за идващия мач. Отборът на Истанбул е един от най-силните, с голям бюджет. Брага бе най-приемлив от първа група, а Истанбул и Хофенхайм бяха най-тежките от четвърта и трета група. Днес Хофенхайм би Байерн (Мюнхен). Но отиваме в Истанбул, с цел да се надиграваме. Лудогорц се е потвърдил в годините и отиваме да затвърдим положителното усещане в Европа.”

фотография: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР