Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че очаква тежък

...
Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович заяви, че очаква тежък
Коментари Харесай

Акрапович: Ще направим всичко по силите си да затрудним Лудогорец

Наставникът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович съобщи, че чака тежък мач против Лудогорец, който няма да има нищо общо с този при започване на сезона в Разград. Тогава " черно-белите " шокираха " орлите " с триумф 1:0.

" Мач с мач не си наподобяват. Всички знаят за качеството и класата на Лудогорец. На всяка позиция имат задоволително положителни реализатори. Но излизаме 11 против 11 и ще се опитаме да създадем всичко допустимо да ги затрудним. Имаме много проблеми - трима осъдени - Аралица, Везалов и Райков, а Асен Георгиев е контузен. Но обстановката е такава и не можем да я променим. Всичко това пристигна в доста неприятен миг, само че и с наличния капацитет сме длъжни да свършим работата. Всички футболисти обаче би трябвало да са на максимума на своите благоприятни условия и да са пределно съсредоточени. Нормално е да чакаме, че ще бъде мъчно за нас, само че ще създадем всичко, което е по-силите ни да е мъчно и за Лудогорец ", даде обещание наставникът на смърфовете пред " Тема Спорт ".

Относно представянето и изпълнителите на противника той показа:

" От Лудогорец най-вече ми харесва Марселиньо. Той е приключен състезател, който умее да прави разликата. Бразилецът е страховит мотиватор на терена. Има доста качества. За всеки треньор би било чест да работи с подобен футболист ". Босненският експерт разяснява по забавен метод дали е почнал към този момент работа по селекцията: " Всички набелязани за селекция са на листа ми ". Черно-белите не престават гонене на място в първата шестица. Първа лига 16 кръг, събота 24 ноември  Локомотив (Пловдив) 17:30  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР