Наставникът на Локомотив Горна Оряховица, Марин Байчев, остана доволен от

...
Наставникът на Локомотив Горна Оряховица, Марин Байчев, остана доволен от
Коментари Харесай

Треньорът на Локо ГО: Представихме се достойно, далеч сме от професионалния футбол

Наставникът на Локомотив Горна Оряховица, Марин Байчев, остана удовлетворен от показаното от неговите момчета при загубата с 1:3 при гостуването на Лудогорец за Купата на България. Той акцентира, че финансите, с които разполага отборът са надалеч от стандартите за професионален футбол.

„ Искам да поздравя момчетата, че доближиха до този кръг, отстранихме два професионалния тим. Представихме се добре. Получиха се положителни обстановки, вкарахме и гол, което не се случва всеки ден против Лудогорец. Поздравявам момчетата, резултатът и представянето бяха положителни за нас “, стартира Байчев.

„ Мечтахме и преди мача, само че играем против доста класен тим. Лудогорец продължава справедливо. Повечето играчи са млади при нас. Видях възторг у тях. Раздадоха се, аматьорски тим сме въпреки всичко, през целия ден вървят на работа играчите преди тренировките. Справихме се “.

„ Момчетата получават скъп опит в такива мачове. Поуките ще си ги кажем на анализа, само че съм удовлетворен от раздаването до края. В началото на шампионата задачата беше да образуваме тим и 80% от играчите са локални момчета и няколко опитни. Искахме да сме в челото на класирането. След зимата ще се съберем, с цел да обсъдим задачите “.

„ Нямаме сложени цели, само че Локомотив скоро ще се върне там, където е – професионалния футбол. Ръководството прави всичко допустимо, само че сме надалеч от професионалния футбол като финансиране. Надхвърлихме упованията, фактически сме на 3 месеца тима. Дано покажем още по-добри игри отсега нататък “, приключи треньорът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР