Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп за пореден път трябваше да

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп за пореден път трябваше да
Коментари Харесай

Клоп обясни защо Ливърпул се срина след почивката

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп за следващ път трябваше да дава отговор на въпроси по какъв начин тимът му съумява да изпуска привидно извоювани мачове. При гостуването си на Севиля в Шампионската лига мърсисайдци поведоха с 3:0 до почивката, само че срещата приключи 3:3. За да се класира за осминафиналите отборът от “Анфийлд” се нуждае от тъждество на собствен терен против Спартак (Москва). Клоп призна, че футболистите му са се отпуснали в първите минути на втората част и това е разрешило на Севиля да постави началото на обрата.

“През второто полувреме спряхме да играем футбол. Това е единственото ни оръжие и не се възползвахме от него. Беше безусловно обикновено да сме уверени в себе си след тези три гола до почивката. Но след това престанахме да играем. В еидн интервал от 15 минути бяхме пасивни и се върнахме надълбоко в половината си. Браво на Севиля. Те не се отхвърлиха, усетиха слабостта ни и ни наказаха”, прям беше Клоп.

При 3:2 можехме да решим всичко с четвърти гол, само че не го сторихме. Сега се усещаме по този начин, като че ли сме изгубили, а в действителност не загубихме. Остава ни още един мач и всичко е в нашите ръце. Въпреки това, е разбираемо за какво не сме в положително настроение”, добави германецът. Шампионска Лига 5 кръг, вторник 21 ноември  Севиля 3:3краен резулат  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР