Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп похвали своите футболисти за играта

...
Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп похвали своите футболисти за играта
Коментари Харесай

Клоп: Тежко беше, но заслужихме напълно победата

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп похвали своите футболисти за играта против Лестър Сити и успеха с 2:1. Германският управител недоумява по какъв начин може Хамза Чудхури да получи единствено жълт картон за циничния шпагат, който направи в краката на Мохамед Салах в края на мача.

„ Това беше супер мач и ние задавахме темпото. Футболът, който играхме през днешния ден, бе доста значим през днешния ден. Голът на Лестър малко ни пречупи, само че вкарахме нападатели. Дузпата несъмнено е дузпа. Щастлив съм от играта ни, резултата – това е супер. Знаехме, че мачът ще е тежък, а ние знаехме, че Лестър ще се бори крепко, с цел да победи тук”.

„ Без шанс не можеш да спечелиш толкоз мачове за 90 минути, само че ние заслужихме днешните три точки. Джеймс Милнър устоя с нервите и това е супер”, продължи Клоп.

„ Как може Мо Салах да е окей? Как изобщо Хамза Чудхури получи единствено жълт картон? Мо пострада на терена, а това бе отблъскващ шпагат. Ясно е, че с цел да повали Салах на тревата е мъчно, само че това не беше окей”, приключи Клоп.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР