Наставникът на Литекс Живко Желев изрази разочарование, че тимът му

...
Наставникът на Литекс Живко Желев изрази разочарование, че тимът му
Коментари Харесай

Желев: Надиграхме Монтана през първото полувреме

Наставникът на Литекс Живко Желев изрази отчаяние, че отборът му позволи поврат и загуби от Монтана с 1:2, макар че надигра " сините " през първото полувреме на " Огоста ".
" Наистина надиграхме Монтана през първото полувреме. Водим в резултата, имаме няколко положителни шансове, а не съумяваме да отбележим и второто полувреме ни вкарват и губим. Държа да кажа, че тим не се гради за ден-два или месец. Надявам се да не ни падат главите и няма защо. Ще се стараем да вземем колкото може повече от идващите мачове. Вървим възходящо от един месец, като се надявам по този начин да продължаваме. Имаме четири мача до края на сезона и се надявам, че ще останем в първата шестица.
Ние не съумяваме да затрудним единствено Монтана, а и други противници. Слабите ни мачове се броят на пръсти. Загубихме от водача в класирането - Царско село с 2:3, отстъпвайки в последната минута. Имахме два по-слаби мача през тези 13 кръга. Продължаваме да пожелаваме много от футболистите. Трябва им малко повече време на новите футболисти. Убеден съм, че в случай че успеем да задържим всичките си футболисти, Литекс ще наподобява по друг метод. Важното е като излязат на терена да се влагат и да мислят единствено за съответния мач. Във всеки мач излизаме и играем за победа. Вече времето ще покаже до къде ще стигнем ", показа Желев. Втора лига 13 кръг, петък 2 ноември  Монтана 2:1краен резулат  Литекс
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР