Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, призна, че отборът му

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, призна, че отборът му
Коментари Харесай

Стоилов: Отборът играе без спад, това е най-радващото

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов, призна, че тимът му разумно е спечелил дуела с Черно море, въпреки мачът да е "станал излишо недодялан ". Стоилов приказва за идната седмица за "сините ", през която те ще се изправят против водача Лудогорец, както и носителя на Купата на България - ЦСКА, и подчертава, че се радва от обстоятелството, че Левски ще спори с тъкмо тези тимове.

„ Първо, удовлетворени сме от успеха, удовлетворени сме от страстта и настроението в тима. Имаме да подобряваме неща. Заслужено спечелихме. За мен ненужно мачът стана по-груб, само че това са проблеми на съдиите, а не мои. Нашият тим игра с въодушевление и динамичност. Черно море е сериозен тим и се показаха добре през днешния ден “.

„ Може би аленият картон беше основният миг. Когато останаха с 10 индивида, имахме предимство. Нашите проблеми в завършека не престават, защото трябваше още през първата част да вкараме. Изпълнихме минималната задача да бъдем в шестицата и последователно се подобряваме. Ще има и спадове, само че на този стадий играем устойчиво, което е значимо за нас. Нашият тим се държа правилно. Отборът на Черно море би трябвало да си кажат, не е моя работа да ги коря “.

„ Мисля, че Михайлов има удар в ребрата. В болничното заведение са, с цел да разберем дали ще отсъства и има нещо съществено. Затова споделих, че мачът стана недодялан. Искахме да играем и да създадем положителни неща. По-важното е, че Левски играе устойчиво. Искаме да се развиваме и подвигаме равнището. Има къде да растем и да работим. Проблемите си ги знаем. Опитваме да се развиваме. Трябва да стабилизираме Левски и да го върнем на позиция, която е бил. Важен е тимът, защото той държи публиката по трибуните. Благодаря им, а ние ще опитаме да продължаваме да се оправяме добре “.

„ Левски с Лудогорец би трябвало да играе самоуверено. Ако ни победят, значи са били по-добри. Трябва да задържим най-малко представянето от мача в Разград. Ще играем против най-хубавите. Това ще е добър тест за нас като тим, за мен като треньор. Естествено, добър тест и за моите играчи да покажат своето равнище, с цел да знаем къде би трябвало да работим. За Левски е добре, че е там сред водещите тимове. Имаме много къде да надграждаме. Надявам се да създадем добър мач с ЦСКА, само че в този момент мислим в сряда за Купата и след това за тях. Харесвам такива цикли, тъй че за нас не е проблем. Колкото повече мачове като днешния, толкоз по-добре “, приключи Станимир Стоилов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР