Наставникът на Левски Станимир Стоилов изрази задоволство след победата на

...
Наставникът на Левски Станимир Стоилов изрази задоволство след победата на
Коментари Харесай

Мъри доволен: Добра проверка срещу доста сериозен противник

Наставникът на Левски Станимир Стоилов изрази удовлетворение след успеха на “сините ” с 2:1 над дубайския Ал Насър. Националът Марин Петков вкара и двете попадения в мрежата на отбора от ОАЕ. Това беше първа контролна среща за отбора от " Герена " през 2023 година.

" Стана една добра инспекция против много сериозен съперник. На моменти, изключително първоначално, не бяхме задоволително съсредоточени. Въпреки че отбелязахме двата гола, по-късно до края на първото полувреме напълно владеехме самодейността. През второто полувреме дадохме самодейността на съперника, само че като предпочитание и като за първа контрола считам, че има положително. Но би трябвало да работим още върху контрола на топката, върху футболната убеденост и самочувствие. Беше значимо футболистите да изиграят по 45 минути, дори добавихме тази контрола в допълнение, с цел да имат повече играчи игрови минути. 
 Левски започва стремително в ОАЕ, Марин Петков над всички Левски започва стремително в ОАЕ, Марин Петков над всички
Трудно мога да дам някакви оценки, тъй като единствено двама играха в по-дълъг интервал от време, 45 минути не са някакво мерило, което можем да кажем тъкмо кондиционно по какъв начин сме. Още повече климата - вечерта постоянно е по-хладно, динамичността е по-голяма, по-лесно се тича на подобен климат. Добро показване за нашия тим общо-взето. Новите попълнения се стараят, би трябвало да се опитат да подобрят още малко динамичността, експанзията в играта си, само че положително начало и за тримата. Работата, която трябваше да свършим до този стадий, сме я свършили. Продължаваме да се готвим и да работим за шампионата ", съобщи Станимир Стоилов в Дубай.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР