Наставникът на Левски - Станимир Стоилов говори пред медиите относно

...
Наставникът на Левски - Станимир Стоилов говори пред медиите относно
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Ако трябва ще отложим цялото първенство, само да стигнем до групите в Лига на конференциите

Наставникът на Левски - Станимир Стоилов приказва пред медиите по отношение на срещата-реванш с Хамрун Спартанс от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. Ето и по-интересните акценти от изявлението на " синия " старши-треньор:
 Стоилов: Левски не е любимец, тъй като не е подготвен да играе на непрекъснато равнище в Европа
Стоилов: Левски не е любимец, тъй като не е подготвен да играе на непрекъснато равнище в Европа

" Никога не съм мислил за по този начин наречената " втора приказка "

" Вълнуват ме повече игровите ни дейности на терена, в случай че изглеждаме уверени в отбрана, ще намерим пътя към вратата на съперника. За този мач е много значимо по какъв начин ще се отбраняваме. Евромачовете са игра на тактическа дисциплинираност, непоклатимост и естествено отбелязване на голове. Ние си знаем слабостите. Дали се тормозя от това дали изпускаме обстановки - повече се вълнувам от играта в отбрана.

На този стадий можем да кажем умерено, че мачът е основен, откакто сме отстранили ПАОК и взехме предимство. Ангажиментът - моят и на футболистите е сериозен. Левски в действителност към този момент има какво да губи.
 Бивш бранител на Левски съпостави Хамрун с Пирин (Благоевград)
Бивш бранител на Левски съпостави Хамрун с Пирин (Благоевград)

" На " Герена " направиха мощен тим с положителни футболисти "

Преди мача с Хамрун споделих, че съм впечатлен от комбинативността, тактическата дисциплинираност на нашия противник. Затова споделих, че зависи доста по какъв начин ще играем в отбрана. На този стадий не сме изчистили всичко към състава. Имаме дребни проблеми, които се надяваме до на следващия ден да отшумят. Левски пред своя аудитория би трябвало да играе гордо. Не можем да имаме условия за нищо друго с изключение на да се играе в жанр " Левски ".

Крехък тим. Трябва да бъдем извънредно деликатни с упованията си. По-важно е на следващия ден Левски да мисли за мача все едно е нямало първи мач. Ако тръгнем да браним резултат, може да се окаже съдбовно за нас.

Тактическата дисциплинираност и би трябвало да играят със сърце и душа, в което не се колебая. Въпросът е всичко да минава през главите на играчите. Обичам горещо сърце и студен разум. Добре е да кажем истината на играчите, не е добре да ги заблуждаваме. Истината е, че следва тежка евробитка. За страдание в последните години ние се превърнахме в новобранци и би трябвало да градим престижа на Левски и България.

Не съм решил кой ще бие дузпа. Който и да бие, в случай че означи е добре, в случай че не аз нося отговорността. Дай Боже да отстраним Хамрун, дали ще желаеме отсрочване за мача с Лудогорец сме го декларирали публично. Ако би трябвало ще отложим цялото състезание, единствено да стигнем до групите ".
 Юношите на Левски с победа и тъждество против Черно море на старта на Елитните групи
Юношите на Левски с победа и тъждество против Черно море на старта на Елитните групи

" Сините " до 15 години се постановиха с 3:0
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР