Наставникът на Левски Петър Хубчев се концентрира предимно върху позитивните

...
Наставникът на Левски Петър Хубчев се концентрира предимно върху позитивните
Коментари Харесай

Хубчев: Най-сладката ми победа, откакто водя Левски

Наставникът на Левски Петър Хубчев се концентрира най-вече върху позитивните страни от изстраданата победа с 2:0 над Царско село в 4-ия кръг на efbet Лига. Бившият народен селекционер дефинира триумфа като най-сладкия, откогато води „ сините” поради демонстрираната подготвеност от неговите играчи да преследват 3-те точки до самия край.

„ Като цяло съм удовлетворен, да. Това е най-сладката победа, откогато съм в Левски – реализирана най-трудно и с най-голямо предпочитание. Желанието е това, което желаеме да виждаме. Не се заблуждаваме от другите неща. Видя се, че сме по-подготвеният тим, само че имаме проблеми при завършването на атаките”, сподели Хубчев пред DIEMA SPORT.

„ Когато топката върви по-бързо, сякаш повече се получава и нашата игра. Понеже познавам сносно момчетата мисля, че и умората играе много огромна роля при някои хора, само че пък те отидоха до края. Наистина желаеха трите точки.”

„ Ние тъкмо това чакахме от Царско село. Аз бих попитал кой тим до момента не е дал борба против Левски. Срещу такива тимове такива мачове се чакат. Най-радващото от тази среща с изключение на трите точки е и готовността да ги търсим до дъно.”

„ Около 3-4 седмици Хали Тиам няма да бъде разполагаем. При Костов би трябвало да се реши неговия проблем генерално. Мисля, че мина времето, в което би трябвало да стиска зъби. Трябва да погледнем съответно по какъв начин ще се лекува. За него не мога да се наемам с интервал за възобновяване.”

„ Ако гледаме единствено този мач и в случай че сме почтени до дъно, не се получиха доста нещата. Аз към този момент няколко пъти го споделям – и Робърта, и Мазурек доста късно пристигнаха в тима, не са готови. За единия това беше първи мач като титуляр. Каквото и да си приказваме, им би трябвало време на тези момчета. Те не знам обаче дали знаят, че в Левски няма кой да им го даде.”

„ Заместник на Мариани? Е, изиграли сме единствено два мача без него, само че би трябвало да намерим човек. Не желая да се съсредоточвам върху един човек. Може би тимът би трябвало да свикне да играе без Мариани и всеки да дава малко повече”, приключи Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР