Наставникът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди утрешното дерби

...
Наставникът на Левски Георги Тодоров даде пресконференция преди утрешното дерби
Коментари Харесай

Георги Тодоров: ЦСКА има леко предимство, трябва да бъдем много внимателни

Наставникът на Левски Георги Тодоров даде конференция преди утрешното дерби с ЦСКА. Опитният експерт е на мнение, че " алените " имат леко преимущество, само че въпреки това чака оптимално себераздаване от своите момчета. Тодоров добави, че към момента не е точният миг да се постановат юноши, защото клубът не е изгубил всичките си шансове за Купата на България.
 От Левски с публична позиция за лиценза: Нека не се спекулира!
От Левски с публична позиция за лиценза: Нека не се спекулира!

Документите на клуба сега се преглеждат от БФС

" Ще преценим кои са подготвени за мача. След няколко дни ни чака значим мач. Трябва да преценим кой ще вземе присъединяване и кой ще почива . Мачът, който ни следва с ЦСКА, е значим като авторитет . Един позитивен резултат ще ни даде още по-голямо самочувствие в идващия мач.

Още не мога да усетя кой в какво положение се намира. Тези мачове се играят с темперамент. Независимо от положението на двата тима, резултатът е непредсказуем. Този, който е бил в по-добро положение, е губил. Разчитам, че футболистите ще излязат и ще покажат футболните си достолепия и ще играем добър футбол .
 Снимка 483445
Източник:

Хората са разнообразни. Надявам се футболистите да защитят имената си. Мисля, че тимът на ЦСКА има леко преимущество . Мачът се печели в средата на терена. Ако изгубим средата, можем инцидентно да спечелим, само че никога няма да бъде добре. Ще бъде плод на случайността. Не ме тормозят нападателите, вратарите и централните халфове, само че на всички други позиции е притеснително. Приемете, че Тиам ми е любим. Той играе доста добре и прави това, което желая от него. Нямам съображение той да не играе . Всички юноши са ми любимци, освен в първия тим. Ще търсим офанзивна игра, само че имаме едно мислено, тъй като ЦСКА има бързи хора в нахлуване. Трябва да бъдем доста деликатни. В никакъв случай няма да се върнем в глуха отбрана и да се браним. Това, че ще играем в 16:00 ч., е леко преимущество за нас, тъй като те играха мачовете си в късни часове, когато времето е свежо.

Те имат един добър централен нападател, без значение че върви в Слънчев бряг . Имат положителни хора в нахлуване. Нямаме проблеми с висящи картони. Нашите футболисти ще отидат в Слънчев бряг след 1-ви. Ако доближат до финала за Купата и го завоюват, могат да отидат . Човек постоянно би трябвало да има фантазии и да ги следва. Има един нападател от 2003-а година, който ще видите. След вторник ще ви кажа дали е моментът да се постановат юноши. Разберете ме право. Не съм черноглед, само че не се е трансформирала дотолкоз ситуацията, че да бъде оптимист. Човек би трябвало да има предпочитание и се раздава изцяло. Искам да се раздаваме, с цел да зарадваме почитателите по трибуните. Надявам се на следващия ден да играем прекрасен футбол, а за нашия тим да бъде причина за идващия мач.
 Ще получат ли своя късмет?
Ще получат ли своя късмет?

Илия Димитров и Тонислав Йорданов могат да решат проблемите на двата гранда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР