Наставникът на Левски Георги Дерменджиев обяви след поражението с 0:1

...
Наставникът на Левски Георги Дерменджиев обяви след поражението с 0:1
Коментари Харесай

Дерменджиев отпрати двама и заяви: Левски ще е силен, когато е единен, а не всеки да играе за себе си

Наставникът на Левски Георги Дерменджиев разгласи след провалянето с 0:1 от китайския Хенан, че двамата играчи на проби - Н`Кололо и Йодегор, няма да останат в отбора. Освен това експертът е безапелационен, че желае от футболистите да се държат като тим - и когато печелят, и когато губят.

“Загуби не би трябвало да има, само че когато загубим, се вършат разбори. Умишлено желаех всички да играят по 45 минути, само че видях и положителни страни. Второто полувреме имаше огромно усърдие и игра, която се приближава до това, което желая. Имаше до известна степен някакво пресиране, само че с това се изчерпват положителните неща.

Играчите се пробват да създадат това, което желая, да управляват топката, само че не се получава и би трябвало да вършим корекции”, разяснява Дерменджиев, който добави, че Н`Кололо и Йодегор няма да играят в Левски напролет.

Специалистът разкри и част от нещата, които е дискутирал с футболистите.

“Разговаряме не толкоз за поводението им като игра, а психически. Преди да се развием желая да станат тим - и когато губят, и когато печелят. Питах ги какво мислят и те ми отговаряха откровено.

Не мога да кажа, че няма колектив, само че желая да са сплотени, да си оказват помощ в играта. Могат да са мощни, когато играят дружно, а не всеки за себе си”, разяснява Дерменджиев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР