Наставникът на коментира ситуацията в клуба преди утрешния двубой срещу

...
Наставникът на коментира ситуацията в клуба преди утрешния двубой срещу
Коментари Харесай

Пирло: Играчите не осъзнават колко можем да се подобрим

Наставникът на разяснява обстановката в клуба преди утрешния дуел против Ференцварош в Шампионската лига. Ако първенецът на Италия завоюва, може да си обезпечи класиране за идващия кръг.

" Трябва да продължим нашия път. Не сме създали нищо в събота, изиграли сме един добър мач, само че би трябвало да продължим или няма да сме огромен тим, а ние сме Ювентус. Трябва да излезем като за край и да си спечелим класирането за идната фаза. Трябва да го създадем, с цел да можем да дадем отмора на някои играчи в идващите мачове ", съобщи Пирло.

" Сега играчите се познават по-добре. Отне им време да възприемат какво вършим през седмицата. Чака ни значим мач, с цел да продължим с положителното показване и да натрупаме самочувствие. Играчите не осъзнават какъв брой можем да се подобрим. Това е пътешестване, което стартира преди два месеца. Сега виждаме някои положителни представяния, само че би трябвало да продължим ", добави той.

: " Tridente? Ci penso da quando sono qui. In difesa siamo contati. La scintilla non è scattata sabato "
— Juventus Storia di un Grande Amore (@JuventusUn)
Специалистът приказва и за проблемите с травми. След контузиите на Демирал, Киелини и Бонучи, Де Лихт е единственият здрав централен бранител. " Имаме единствено четирима бранители. и Даноли ще играят. В полузащитата ще предпочитам сред Кулушевски и Киеза, който се завърна след травма. Игра няколко минути против, само че не мисля,че е подготвен за 90 минути. Бернардески изигра отличен мач, откакто игра за националния тим. е подготвен, усеща се добре ", сподели още Пирло.

Попитан дали Дибала може да играе дружно с и, той отговори: " За страдание, не сме разполагали с тримата едновременно. Тренираха дружно сямо няколко дни. Мислим за това от началото на сезона. Трябва първо да изградим основа на тима и да намерим баланс. След това ще мислим по какъв начин те могат да играят дружно ".

Наставникът показа и какво е отношението му към Кристиано Роналдо: " Отнасям се с него, както с всички останали. Винаги съм разполагаем. Ние сме съществени хора и се разбираме. Държа се с него по същия метод,както с Фработа и Портанова, които пристигнаха от дублиращия тим. Аз съм такъм и на сходно отношение съм привикнал, до момента в който бях футболист ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР