Наставникът на Интер - Антонио Конте призова ръководството към активност

...
Наставникът на Интер - Антонио Конте призова ръководството към активност
Коментари Харесай

Антонио Конте призова шефовете за активност на зимния трансферен пазар

Наставникът на Интер - Антонио Конте прикани управлението към интензивност на зимния трансферен пазар. Според него " нерадзурите " последователно ще изпитат остра потребност от футболисти поради тежката им борба с Ювентус за Скудетото.

" Да, ние спечелихме и към този момент сме преди всичко, само че футболистите ми още веднъж се изразходиха оптимално и това ме тормози. Няма да издържим дълго в случай че продължаваме по същия метод. Мачовете ни следват един след различен, програмата ни е доста натоварена. Не съм удовлетворен, че мачовете са ни в толкоз сбит цикъл и играчите ми нямат никакво време за отмора ".

" Лаутаро и Лукаку играят във всеки мач. Да, те означават постоянно и това няма по какъв начин да не ме радва, само че аз съм съществено обезпокоен за тях. Те не получават никаква отмора, тъй като просто нямаме друга опция. Рискът да получат контузия е доста огромен. Най-важното е, че спечелихме през днешния ден. Много постоянно би трябвало да страдаш доста, с цел да постигнеш задачата си. Щастлив съм, че с управлението сме на едно мнение за прехвърлянията в клуба. Трябват ни нови играчи и сме длъжни през януари да подсилим състава си. Сега едни и същи хора играят във всеки мач, а това е голям риск ".

" Ако Интер се цели към нещо огромно ние би трябвало да вървим дружно и да работим доста, приключи това дълго и искрено изявление Конте.
 Интер победи Бреша с 2:1 като посетител
Интер измъкна скъп триумф при визитата на Бреша и поведе колоната в Серия " А "

" Нерадзурите " се оправиха с 2:1 на своя опонент
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР