Красимир Балъков изненадващо напусна Локо Сф. Това стана ясно, след

...
Красимир Балъков изненадващо напусна Локо Сф. Това стана ясно, след
Коментари Харесай

Балъков избяга от Локо Сф

Красимир Балъков изненадващо напусна Локо Сф. Това стана ясно, откакто на старта на лятната подготовка отборът бе изведен от Иван Колев. За 66-годишния познавач това ще е втори интервал в " Надежда ". Балъков бе назначен на 23 април със задачата да избави Локо от изпадане и се оправи. Той води столичния отбор в 5 мача, в които записа 3 победи и 2 равенства.
Причината за раздялата не беше оповестена. Предполага се, че е обвързвана с сензитивното стесняване на бюджета след отдръпването на главния спонсор - букмейкърска компания. Това докара до договаряния с футболистите за понижаване на заплатите. Клубът към този момент се раздели с четирима - вратаря Бабукар Гайе, халфовете Симеон Мечев и Антони Иванов, и нападателя Димитър Митков. Бразилецът Карлос Франса и Красимир Милошев са предпочели предложения от чужбина.
" Идвам с упоритост, с цел да свърша работата, която би трябвало. Още повече в Локо, където ми е позната ситуацията. Ще се окомплектова състав за новата акция и се надявам, че в най-скоро време ще имаме това, което ни би трябвало. Разполагаме с топки, терени, състезатели, а и с упоритости и предпочитание.
Локомотив беше минимум заслужаващият да изпадне. Амбициите са през този сезон представянето ни да бъде много по-добро. В България съм работил постоянно с тимове, които са изпаднали в по-тежко състояние. Толкова пъти съм бил по този начин, че няма от какво да се тревожа ", разгласи Колев.
Той изведе на първото занятие единствено 15 футболисти. Има двама нови. Крилото Юлиян Ненов се завръща от малтийския Хамрун Спартанс, а нападателят Александър Петров идва от Янтра.
Колев беше треньор на Локо от 27 май 2020-а до 23 май 2022-ра. През този интервал той реализира 28 победи в 64 мача. Ветеранът е работил главно в Далечния изток, като е водил редица клубове, както и националните тимове на Индонезия и Мианма. Бил е селекционер на младежкия народен тим на България. У нас е водил още Славия, Верея, Дунав, Локо Гражданско отделение и др.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР