Наставникът на Гана Ото Адо заяви, че той и футболистите

...
Наставникът на Гана Ото Адо заяви, че той и футболистите
Коментари Харесай

Селекционерът на Гана: Искаме да стигнем осминафинал

Наставникът на Гана Ото Адо съобщи, че той и футболистите му са се насочили към елиминациите на международно състезание. “Черните звезди ", както е прякорът на ганайците, доближиха до четвъртфинал през 2010 година в Южна Африка. Това е и най-хубавото им показване въобще и Ото Адо не вижда причина за какво достижението да не се повтори или даже да бъде усъвършенствано.

" Надяваме се първоначално да достигнем осминафиналите. Имаме добър състав и можем да победим всеки съперник в нашата група ”, разяснява експертът пред организация ДПА преди откриващия мач за отбора му против Португалия на следващия ден в Доха.

Уругвай, който отстрани африканския тим през 2010 година след дузпи, както и Южна Корея, са другите два състава в потока. Ганайците се усещат в добра форма, откакто се постановиха с 2:0 над Швейцария в контрола предходната седмица.

Гана не съумя да играе на предходното Световно в Русия преди четири години, а в този момент ще се показа с много сериозен брой футболисти, които не са родени в страната. Голямата звезда в отбора е Иняки Уилямс, нападател на Атлетик (Билбао). Самият треньор пък е от Хамбург и с немски паспорт.

" Имаме доста нови играчи, а също и такива, които идват при нас откакто са сменили националността си. Така че е значимо да растем дружно като тим и играчите да опознаят моите хрумвания. Но има и още нещо. Надявам се родените в Европа футболисти да имат повече самочувствие и да го предадат на останалите ”, приключва някогашният полузащитник, носил екипите на Хамбургер и Борусия (Дортмунд).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР