Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Любо Пенев, говори преди

...
Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Любо Пенев, говори преди
Коментари Харесай

Пенев: Не съм броил колко победи, равенства и загуби имам срещу Лудогорец

Наставникът на ФК ЦСКА 1948 - Любо Пенев, приказва преди дуела на " алените " с Лудогорец от третия кръг на efbet Лига. Специалистът съобщи, че той и съставът му е борят за това да играят добре и паралелно да печелят точки.

" Имаше и втори кръг, стараеме се, упражняваме, опитваме да играем добър, футбол, получава се, печелим точки. Имаме и недостатъци, само че се оправяме. Очаквате да ви кажа какво ще трансформира против Лудогорец ли? Няма да го направя. Трябва да излезем с доста по-добра конфигурация, дори бих споделил централизация. Към момента не мога да разгадавам на всички, само че разполагаме с други положителни футболисти.

Не мога да ти кажа с какво превъзхождаме Лудогорец. Къде имаме плюсове и минуси. Не сме идеални, само че опитваме добър и доходоносен футбол. Няма по какъв начин да ти отговоря на някои въпроси. Излишно е да разясня, че Лудогорец имат два състава. Играха със противник, който не е на тяхното равнище и никога не ги затрудни ".

Не съм броил какъв брой победи, равенства и загуби имам против Лудогорец. Изпълняваме си програмата за всеки мач. Не сме отбор, който да подценява останалите. Тежко ще ни е против всички. Момчетата се влагат доста в тренировките, удовлетворен съм от напъните им. Това ще се случи във времето. Има трансферни интервали, в които ще привличаме конкуренция по постовете.

В момента не ме интересува какво става във футболния съюз. Не ми е на дневен ред. Утре ще прочета какво е станало. Аз също желае тимът ми да играе добре, ще има мачове, в които ще играем добре и няма да печелим. Важно е да играем добре и да печелим. Това е част от една спортна игра. Има капацитет, само че желаеме да притеглим и още, с цел да се оправяме по-добре. Стартирахме добре, не може да се желае повече. Това, което споделям са обстоятелства. Никой не би трябвало да се отпуска, а да се бори за своето място в този пъзел от 25-26-30 индивида ", приключи Пенев.
 ФК ЦСКА 1948 пусна билетите за мача с Лудогорец
ФК ЦСКА 1948 пусна билетите за мача с Лудогорец

Срещата е в петък (22.07) от 21:00 ч. на стадион " Витоша "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР