Наставникът на Етър Красимир Балъков прие философски поражението от Ботев

...
Наставникът на Етър Красимир Балъков прие философски поражението от Ботев
Коментари Харесай

Бала: Не рухнахме, но допуснахме елементарна грешка

Наставникът на Етър Красимир Балъков одобри метафизичен провалянето от Ботев (Пловдив) с 0:2 в Коматево. Героят от САЩ'94 регистрира, че " виолетовите " са почнали разконцентрирано втората част, което е асъдействало за загубата.

" Не рухнахме, просто направихме обикновена неточност, която не би трябвало да се прави. Ще я проучваме, ще я дискутираме. Винаги съм казвал, че първите 10 минути след почивката са значими, до момента в който влезем в игра, само че очевидно момчетата би трябвало още да се учат. Имаме много нови играчи, които закъсняха, не са подготвени още физически, приготвяме ги. Ще търсим и ще работим върху моментите, които да ни донесат благоприятни условия да вкараме гол.

Докато беше 0:0, в действителност играхме доста добре. Трябва да търсим позиции за пукотевица. Без пукотевица няма гол. За аления картон не желая да разясня, до момента в който не съм го видял. Без значение дали е имало, или нямало фаул, би трябвало да кажем, че второто полувреме излязохме без централизация. Ако съдията е сбъркал, би трябвало да кажем, че и съдиите са хора, случва се. На нас постоянно ни се случва - против Лудогорец с ръката. Беше ни ясно, че тук можем да излъжем Ботев, не можем да ги надиграем. Това е добър тим. В Етър съм шест месеца, само че с време единствено не става, трябват и финанси. Дали един ден ще дойдем на равнището на Ботев, мъчно мога да ви кажа ", сподели легендата на българския футбол. Снимка: plovdiv24.bg Първа лига 3 кръг, петък 3 август  Ботев (Пловдив) 2:0краен резулат  Етър
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР