Наставникът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов похвали своя отбор за

...
Наставникът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов похвали своя отбор за
Коментари Харесай

Георги Иванов: Футболът не трябва да се политизира

Наставникът на Черноморец (Балчик) Георги Иванов похвали своя тим за себераздаването, макар че отборът позволи проваляне с 0:1 от Монтана. Специалистът направи забавно изявление по отношение на финансирането на тима и обстановката със спорта както в Балчик, по този начин и в цяла България.

" Не сме си правили илюзии да се надиграваме с обора на Монтана. При тях всичко е обикновено. Имаха подготовка в Турция. Опитахме се да компенсираме с темперамент и геройство. Изключително удовлетворен съм от държанието като предпочитание и хъс от моите футболисти. Радвам се, че този темперамент се върна в моите футболисти. Тежкото е, че останахме с празни ръце. Преди гола на Монтана можеше да се отсъди фаул за нас. Футболистите се разконцентрираха. Изключително удовлетворен съм от моя тим. През подготовката не се знаеше кой ще излезе на подготовка. Знаех, че когато стартира шампионата, футболистите ми ще се трансформират и ще покажат своя темперамент. През подготовката не успяхме да свършим доста работа. Физическите сили ни напуснаха в някои моменти. Радостното е, че Виктор Митев се връща в игра след 7-месечно лекуване ", стартира Иванов.

" Траян Траянов е контузен. Мишо Венков си отпътува преди мача през вчерашния ден. Всички футболисти се потрудиха много. Мисля, че направихме една крачка към връщането на нашия тим към положителното положение, което беше през есента. Общината не е отпуснала 800 000 лева Кметът прави всичко допустимо да ни избави. Благодарение на нас има интерес към Балчик като град. Ето, дават ни по малкия екран. По медиите се загатва Балчик поради тима. Ако хората в Балчик не осъзнаят това нещо, е неприятно. Футболът не би трябвало да се политизира. Не би трябвало да зависи от това кой ще завоюва изборите. Спортът е здраве за цялата нация. Ако ние в Балчик спрем да спортуваме, няма кой да се занимава. Виждам какъв брой труд хвърлят младите футболисти и ще е тъпо, в случай че не се оправят нещата ", сподели още наставникът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР