Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели след равенството 0:0

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев сподели след равенството 0:0
Коментари Харесай

Илиан Илиев обясни как Черно море е неутрализирал Сердюк

Наставникът на Черно море Илиан Илиев показа след равенството 0:0 с ЦСКА 1948, че действително за него не е имало кой знае каква разлика при наказването му. Освен това експертът изясни и по какъв начин варненци са обезвредили Евгений Сердюк в дуела в Бистрица.

" Според мен се получи здрав мач, опитахме да се обезвреждаме и мъчно се играеше футбол. Малко положения - действителен резултат. Малко дадохме самодейността през второто. Те пуснаха двама национали на фланговете и ни сътвориха проблеми. Ние нямахме доста варианти в офанзива. С повече групови старания ги неутрализирахме ".

" За ЦСКА знаем, че упражняват много статични. При нас те са остаряла уязвимост. Слаби осъществявания, може би нямаме реализатор. Такива положения вземат решение мачове. Всеки, който играе нападател се старае. Не е усложнения или проблем. Хората на фланговете би трябвало да вършат разлика един на един. Сердюк не е от най-изкусните играчи с тил към вратата ".

" Не беше чак толкоз мъчно по време на наказването, въпреки всичко до 5 минути преди мача сме дружно с помощниците. После пък подвикваш от трибуните... ", приключи Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР