Наставникът на Черно море Илиан Илиев поздрави играчите си за

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев поздрави играчите си за
Коментари Харесай

Илиан Илиев след рекорда: Отиваме на „Българска армия” за победата

Наставникът на Черно море Илиан Илиев поздрави играчите си за триумфа с 2:0 над ЦСКА 1948. „ Моряците ” надвиха на „ Тича ” и изравниха клубен връх – 11 следващи мача без загуба.

В идващия кръг, когато варненци  гостуват на ЦСКА в София, отборът ще има опцията да усъвършенства това съществено достижение, и Илиан Илиев разгласи, че ще гонят успеха.

„ Доста нервозен мач, изключително първоначално. Личеше си повече при нас поради наложителната победа. Не поради върховете, а за това да се отдалечим от седмото място. Ако не можем да побеждаваме с футбол, би трябвало да става по втория метод – с повече битка и хъс. Днес стана тъкмо по този начин. Важното е, че победихме. Всичко, което постигнахме, се дължи на футболистите. Ние треньорите сме до три минути преди мача. Поздравления за играчите. Днес имаше много напрежение към нас. Получи се не хубав мач, възползвахме се от две статични положения и победихме ”, показа Илиан Илиев.  

„ Най-важното е да възстановим за мача с ЦСКА. Имахме травми, други не бяха толкоз свежи. Напрежението ще го има и в двата тима. Отиваме на „ Армията ” да играем за победа. Правили сме го и преди. Надявам се да не се поддадем на самия напън от самата конюнктура ”, сподели още експертът пред Диема Спорт, представен и от gong.bg.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР