Наставникът на Черно море Илиан Илиев беше много разочарован след

...
Наставникът на Черно море Илиан Илиев беше много разочарован след
Коментари Харесай

Треньорът на Черно море: Ако Лудогорец не вземе днешния мач, всичко отиваше към ЦСКА

Наставникът на Черно море Илиан Илиев беше доста отчаян след провалянето с 2:3 от Лудогорец. Хеттрик на Десподов

Илиев подлага на критика съдийството на Георги Гинчев и неговите сътрудници. Варненци водеха с 2:1 до 71-ата минута, само че тогава Васил Панайотов от техния тим беше отхвърлен с втори жълт картон, а нарушаването комбинирано с дузпа.

" Съжаляваме доста за това, че не взехме точка или три, защото от една страна футболистите дадоха максимума. А и пропуснахме доста. И си тръгваме с травми, както Иван Дюлгеров, по този начин и други момчета ", разяснява Илиев.

" Вложихме се оптимално, само че това днешното второ полувреме е въплъщение на българския футбол в последните години – цялостна излагация от съдията. През второто полувреме нямаше фаулове за нас, и дузпи, и всичко, и червени картони – втория жълт картон за това нарушаване. Това в случай че е нарушаване, тъй като няма по какъв начин противниковият състезател да тръгне към вратата. В смисъл – целият български футбол в едно полувреме ", стартира Илиан Илиев.

" Само през втората част съдията отсъди три фаула в офанзива, наши. И оттова към този момент Лудогорец не са инцидентен тим, имат положителни футболисти. И когато им предоставиш топката, става мъчно. Естествено, в някои обстановки имахме и шанса. Но споделих – за футбол няма да разясня изобщо. Повече с такива момчета като този основния арбитър, където са… Те са поставени единствено да слугуват. Футболните достолепия бяха през първото полувреме. Тогава се игра с равностойно съдийство. Второто полувреме към този момент всичко отиде. И ние знаехме, че ще е по този начин, защото в случай че Лудогорец не вземат този мач и при възможен триумф на ЦСКА, отиват на огромна разлика. Нищо ново за нашата реалност в последните години. Свикнали сме. Двама, трима, пет комфортни публицисти ще замълчат, а в случай че е противоположното – няма. За футбол няма какво да приказваме ", разяснява още наставникът на моряците.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР