Наставникът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов беше доволен от победата

...
Наставникът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов беше доволен от победата
Коментари Харесай

Сашо Ангелов: Целта пред нас е първото място

Наставникът на Ботев (Враца) Сашо Ангелов беше удовлетворен от успеха с 2:1 над Царско село. Врачани надделяха водача в шампионата, като към този момент изостават единствено на една точка от " царете " в борбата за първото място във Втора лига.

" Ботев (Враца) беше мощен през първото полувреме. През второто не съм давал инструкции да се прибираме, което ме тормози, само че въпреки всичко съм удовлетворен от успеха и резултата. Идеята беше да стартираме по-агресивно в тяхната половина, само че в случай че обърнахте внимание през първите 15 минути топката не слезе на терена, върнахме се и след това вкарахме два гола, а играта ни потегли. На диалект казано: " Те нападнаха, ние ги парихме ". Можехме и още голове да вкараме.
Момчетата се бореха и играха нападателно. Има шест кръга до края. Математиката демонстрира, че са разполагаем 18 точки, задачата ние първото място.

Очаквам още идващия мач да ни бъде доста сложен, само че се надявам да победим коравия тим на Созопол. Искам да подобрим скоростта в офанзива, в случай че развием по-добре играта в офанзива и самочувствието пред гола, ще вкарваме повече голове ", показа Ангелов след успеха. Втора лига 24 кръг, понеделник 16 април  ФК Царско село 1:2краен резулат  Ботев (Враца)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР