Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич благодари на феновете за

...
Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич благодари на феновете за
Коментари Харесай

Валентич: Феновете ни дават много любов ВИДЕО

Наставникът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич благодари на почитателите за поддръжката, която получи от почитателите преди мача с Черно море. Въпреки това канарчетата не съумяха да пресечен черната серия от седем следващи срещи без победа и стигнаха единствено до 1:1.

„ Като доста мачове преди ние имахме добра организация в отбрана, добре правихме прехода. Имахме три положителни благоприятни условия, само че не отбелязахме през първото полувреме. Те означиха от статично състояние. Днес нямахме доста здрави отигравания при статичните положения. През първото полувреме видях, че моите футболисти дават най-хубавото от себе си. Направих 6 ротации, тъй като мачовете са близо. Второто полувреме направихме промени. Футболистите бяха изморени, те бяха по-добрият тим. Реагирахме, дадохме отпор и видях, че в случай че желаеме най-малко една точка, би трябвало да отвръщам. След това имахме шансове да спечелим. Ние можехме да спечелим, те можеха да завоюват. Мачът беше отворен. Беше прочувствено. Феновете ни дадоха спомагателна мотивация. Имаме два мача да приключим добре сезона “.

„ Имахме ужасно първо полувреме. В последните два мача бяхме изморени. Стояхме доста плътно. Не успяхме да отбележим през първото полувреме, само че имахме положителни положения. Имам страхотни футболисти в предни позиции. Черно море не сътвори доста положения “.

Треньорът разяснява и ролята на Атанас Илиев в тима.

„ Той е играл в последните два, три дуела добре. Създаваше шансове. Срещу Левски и Царско създадохме по 14-15 положения. Но през днешния ден той означи доста хубав гол. Той е значим състезател за нас “.

Валентич показа и какво се е случило след срещата с почитателите на „ канарчетата “ предходната седмица.

„ Те ни дадоха доста обич, сподели ни че ни обичат. Подкрепиха ни. И ни споделиха, че са зад нас, каквото и да се случва. Хората, които схващат от футбол, знаят какво е нужен. Знаят какъв брой добре играхме през днешния ден. Имам страхотни футболисти. За мен и за нашите футболисти е значимо да бъдем цяло семейство с нашите почитатели “.

„ Левски през днешния ден е по-добър от този Левски, с който играхме в началото. Феновете значат доста за тях. Последните два мача играха доста добре. Знам че мачът е доста прочувствен, само че за мен и футболистите ми това са три точки “, съобщи Валентич.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР