Наставникът на Берое Александър Томаш похвали футболистите си за домакинската

...
Наставникът на Берое Александър Томаш похвали футболистите си за домакинската
Коментари Харесай

Томаш след драмата: В този мач вкарахме четири гола, ще се надиграваме с Лудогорец

Наставникът на Берое Александър Томаш похвали футболистите си за домакинската победа с 3:2 над Ботев (Пловдив) и се закани да се надиграва с Лудогорец в идващия кръг.

“Футболът е страст. Когато успееш да овладееш страстта и да бъдеш действителен, се получават доста неща. Благодаря на футболистите и публиката. Чисто спортно-технически не беше най-хубавия мач като продукция. Но за характера, който демонстрираха футболистите и желанието в доста обстановки, единствено мога да ги похваля.

В този мач успяхме да отбележим четири гола. Но играем серщу тим, който 3-4 години израства непрекъснато. Това е тим с много положителни характерности и не е елементарно. Тази победа единствено може да ни кара да даваме повече, да се трудим и подобряваме. Не е момента да бъда сериозен пред обществеността, ще бъда сериозен към футболистите в съблекалнята.

Най-важната цел е да се възстановим по най-хубавия метод. Срещу Лудогорец ще се надиграваме. Във всеки един мач Берое излиза да се надиграва”, сподели Томаш след срещата. Първа лига 3 кръг, събота 14 април  Берое 3:2краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР