Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман призна, че отборът е

...
Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман призна, че отборът е
Коментари Харесай

Нагелсман е спокоен: Бързо ще се върнем към победите

Наставникът на Байерн (Мюнхен) Юлиан Нагелсман призна, че тимът е изиграл много едва първо полувреме против Кьолн, само че беше удовлетворен от видяното през втората част. Баварците с тъга стигнаха до 1:1 на “Алианц Арена ” и още нямат победа в Бундеслигата след подновяването на шампионата. 

“Смените се включиха чудесно и през второто полувреме стояхме добре на терена. Кьолн се защитаваше доста надълбоко в половината си и ни затрудни. Ако бяхме вкарали гол по-рано, за тях щеше да е доста мъчно. Но представянето ни след почивката е това, което желая да виждам. Убеден съм, че в случай че демонстрираме същото равнище в продължение на 90 минути, скоро ще се върнемн към положителните резултати ”, съобщи Нагелсман. 

Той беше запитан и дали уволнението на треньора на вратарите Тони Тапалович няма да се отрази отрицателно на връзките му с Мануел Нойер. 
 Изясни се повода за уволнението на треньора на вратарите в Байерн Изясни се повода за уволнението на треньора на вратарите в Байерн
“Не мисля. Тъжно е за Ману, само че това решение не е ориентирано против него ”, отговори Нагелсман. 

А на въпрос за постъпката на Серж Гнабри, който ден преди мача с Кьолн беше засечен в Париж, треньорът на Байерн отвърна: “Искам да приказвам единствено за това, което се случва на терена, не отвън него. Трябваше ни повече прохлада през второто полувреме, по тази причина смених Гнабри ”. 

Спортният шеф на Байерн Хасан Салихамиджич обаче не беше толкоз изкусен. 

“Стореното от Гнабри е аматьорска демонстрация. Това не отива на футболист на Байерн. В деня преди мач играчите би трябвало да си почиват ”, сподели някогашният халф на баварците.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР