Наставникът на Барселона Шави Ернандес очаквано остана много доволен след

...
Наставникът на Барселона Шави Ернандес очаквано остана много доволен след
Коментари Харесай

Шави: След повече от 10 месеца работа сега чувството е великолепно

Наставникът на Барселона Шави Ернандес предстоящо остана доста удовлетворен след

По думи на младия ментор този успех на " каталунците " е бил доста значим за плана, по който се работи в клуба, въпреки да призна, че Барса към момента има " незавършена работа в европейските шампионати "

" След повече от 10 месеца работа, в този момент възприятието е превъзходно. Свършихме изключителна работа. За почитателите, за клуба да спечелим бе от голямо значение за плана, по който би трябвало да продължим да работим. Тази купа значи, че вършим добре нещата, а това ни носи непоклатимост, макар че имаме незавършена работа в европейските шампионати ", показа 43-годишният Шави, за който това е първи успех в Ла Лига като ментор. Като футболист на Барса той е печелил купата цели 8 пъти.

Легендарният някогашен полузащитник на " блаугранас " призна още, че самият той също е изпитвал напрежение в границите на сезона, само че този триумф служи като премия за добре свършената работа.

" Мислех за брачната половинка си, за родителите си, за братята и сестрите ми... За чиновниците, които страдаха доста, само че в никакъв случай не се предадоха. Ние сме в Испания, където рецензиите са нещо обикновено. Случваше ми си е и когато бях футболист, само че аз съм доста твърдоглав и в последна сметка има премия за положителната работа ", съобщи Шави Ернандес.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР