Наставникът на Барселона Чави Ернандес коментира предстоящия двубой срещу третодивизионния

...
Наставникът на Барселона Чави Ернандес коментира предстоящия двубой срещу третодивизионния
Коментари Харесай

Чави: Беше грешка да кажа, че имахме късмет с жребия

Наставникът на Барселона Чави Ернандес разяснява идния дуел против третодивизионния Сеута в Купата на Испания. Очаква се той да даде отмора на някои от главните си играчи, които победиха в Суперкупата след победа над Реал Мадрид. Предишния кръг обаче Барса имаше съществени проблеми против различен третодивизионен отбор и преодоля Интерсити след продължения.

“Имаме опита от Интерсити. В чудесно положение сме, само че не би трябвало да забравяме главните цели, които са титли. Искаме да продължим триумфите ”, съобщи Чави.

“Беше неточно да кажа, че имахме шанс да се надигнем против Сеута. Казах го на база на това, че са в трета дивизия, само че знаем, че няма да е елементарен мач. Всичко се взема решение в един мач и може да стане комплицирано. Не желаех да покажа липса на почитание ”, добави наставникът.

“Играчът, който най-вече има потребност от отмора, е Араухо. Искам да му дам отмора. Останалите са разполагаем. Всички ще пътуват с изключение на един-двама ”, сподели още Чави.

Той разяснява и обстановката с Мемфис Депай, който може да напусне през зимния трансферен прозорец: " В момента няма вести по въпроса. Ще приказвам с Мемфис през днешния ден, с цел да схвана дали той желае да напусне. Ще видя какво тъкмо е неговото предпочитание и ще опитаме да намерим най-хубавото решение. Разчитам на него, само че не е лесна обстановка, когато даден футболист не играе. Ще забележим какво ще се случи в идващите часове и дни, само че все още Мемфис Депай към момента е наш футболист ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР