Наставникът на Аржентина Лионел Скалони заяви, че вече е наясно

...
Наставникът на Аржентина Лионел Скалони заяви, че вече е наясно
Коментари Харесай

Лионел Скалони: Ще играем по начин, по който можем да причиним най-много проблеми на противника

Наставникът на Аржентина Лионел Скалони съобщи, че към този момент е наясно с всичко към своя отбор, тактиката и по какъв начин да спре Франция във финала на Световното състезание в Катар сред двата отбора. " Албиселесте " на следващия ден ще се изправят против " петлите ", като и за двата отбора ще опитат да сграбчен трета международна купа.

" Взел съм решения във връзка състава, още преди последната ни подготовка, даже ще разберете всичко преди играчите. Като оставим шегата настрани, и двете варианти са вероятни. Нашият жанр на игра няма да ни промени, ще играем по метод, по който можем да причиним най-вече проблеми на съперника.

Критиките не ме тормозят, приел съм ги още сега, когато поех тази работа. Хората споделят, че финалите не се играят, а се печелят и частично са прави. Но въпреки всичко би трябвало да играеш, с цел да спечелиш. Ние сме наясно по какъв начин можем да нараним съперника, анализирали сме ги. Аз съм на мястото, на което всеки аржентинец желае да бъде, изживявам фантазията и съм горделив с това, " съобщи Скалони.

Сблъсъкът сред Аржентина и Франция на финала на Световното състезание по футбол в Катар е на следващия ден от 17:00 българско време.
 Дембеле: Не ни е боязън от вируса, излекувах Дайо и Адриен с чай от джинджифил и лимон
Дембеле: Не ни е боязън от вируса, излекувах Дайо и Адриен с чай от джинджифил и лимон

Франция ще се изправи против Аржентина на финала на Мондиал 2022

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР