Настъпи Слънчевата нова година. Астрологът и изследовател на делото на

...
Настъпи Слънчевата нова година. Астрологът и изследовател на делото на
Коментари Харесай

ЧНГ! Астроложка разкри какви са заръките и пророчествата на Петър Дънов

Настъпи Слънчевата нова година. Астрологът и откривател на делото на Петър Дънов Галина Герасимова разкри кои са заръките на Учителя. Това тя направи в предаването " Денят ON AIR ".

" Учителят споделя, че има три Нови години, както и естествата на индивида са 3 - физическо тяло, умствен свят и нравствен свят. Първата Нова година е на 1 януари, втората стартира с пролетното равноденствие, третата е когато настъпи август ", изясни тя.

Герасимова посочи, че празниците са почнали още от 1900 година, а от 1944 година се организират единствено на Рилските езера. По думите ѝ Петър Дънов споделя, че сме светлина, само че сме не запомнили за това, тъй като сме потънали в гъстата материя.

" Всичко е светлина. Само заблуда е, че има и тъмна страна. Без нея не може, нашият свят е двуполюсен ", означи астрологът.

" Единственият фокус е човек да работи върху себе си, тъй като външният свят е огледало на нашия вътрешен свят. Център на цялото обучение е Христос. Рано или късно човек се пробужда, няма късмет да остане задремал във вечността. В концепцията на Учителя е заложена концепцията за прераждане ", изясни Герасимова.

Атрологът уточни още, че всеки е на мястото си, а всички сме част от доста хубав пъзел.

За пророчествата на Петър Дънов тя сподели, че целият живот на Учителя е знамение.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР