Настана време разделно във футбола ни - от едната страна

...
Настана време разделно във футбола ни - от едната страна
Коментари Харесай

Време разделно във футбола или вече е твърде късно?

Настана време разделно във футбола ни - от едната страна са намразващият водещите със свирки във футбола ни отбор на Ботев, от другата е кохорта от самоиздържащи се апаратчици в БФС и унгарецът Кашай.

Причината е ясна - обезвериха " жълто-черните " (в частност яловия Брахими) с анулиран бистър гол против Лудогорец. После гледалият по монитора в 11-ата секунда епизод от " Сънчо " рефер Иво Андреев реши да замаже нещата с неотсъдена дузпа за домакините и икономисан втори жълт картон на Мертенс.

Време е почитателите да си отвоюват своя футбол - оня, същинския, в който имаше единоборства, оня, в който имаше мъже на терена освен измежду футболистите, а и измежду реферите. Хора, замислете се - нужни ли са ни такива бабанки като Иво Андреев? Здрав, прав, пращящ от фитнес юноша, който се навежда някому. Струва над 1500 лв. на мач и не става за нещо. Ресто!

Вече никой не знае какво е предписание 12 (непозволена игра) във футбола. Да вметна, оня, безконтактният спорт се назовава волейбол или в най-лошия случай шахмат.

Грешките на реферите обаче не трябва да заблуждават играчите на Ботев - към този момент ги няма никакви. Слаба, безволева и неатрактивна продукция демонстрират. Крайно време е тези чужденци на процедура да покажат, че си заслужават вноса в Ботев. Иначе и те като Иво Андреев. 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР