Наследницата на Disney, Абигейл Дисни, обвини мениджмънта на развлекателния конгломерат,

...
Наследницата на Disney, Абигейл Дисни, обвини мениджмънта на развлекателния конгломерат,
Коментари Харесай

Наследницата на Disney: Поставят печалбите пред здравето на служителите

Наследницата на Disney, Абигейл Дисни, упрекна мениджмънта на развлекателния конгломерат, че слага облагите пред здравето и сигурността на чиновниците.

В изявление за CNN тя показа, че според нея компанията не прави задоволително проби за COVID-19, с цел да отбрани най-уязвимите от екипа в отворените увеселителни паркове. „ Ако си част от управлението, гледай на почасовите служащи с минимална работна заплата като на равни, като човешки същества, те имат същите права и достолепие, които и ти “, прикани Дисни, която е бранител на гражданските права и режисьор.

Говорител на Disney Parks опроверга обвиняванията на внучката на Рой Дисни. „ Факт е, че подхождаме отговорно, с съответни протоколи, вземайки поради рекомендациите на държавните органи и здравните управляващи, в това число Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите. Тези ограничения включват наложителните маски, следенето на температурата, повече разчистване и дезинфекциране, както и ограничавания на потенциала, за поощряване на общественото разграничаване “, означи той.

Това не е първият път, в който Абигейл Дисни се обръща към управлението на компанията. По-рано тази година тя се разгласи срещу решението за изпращане в отпуск на хиляди служащи поради пандемията от новия ковид.

От началото на юли увеселителните паркове на Disney поетапно още веднъж отварят порти.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР