Наследникът на Корнелия Нинова вече е част от екипа на

...
Наследникът на Корнелия Нинова вече е част от екипа на
Коментари Харесай

След Фани Стоянова: И наследникът на Корнелия заработи за Ротшилд

Наследникът на Корнелия Нинова към този момент е част от екипа на банката на Ротшилд. Синът на алената дама—Рафаел, е член на екипа на финансовата империя „ Голдман Сакс ”, чийто доход е близо 200 милиарда на година, научи HotArena.

Наследникът на първата дама на Българска социалистическа партия е прилапан незабавно от сдружението. И то единствено година откакто приключи влиятелния университет „ Бъркли ”.

Синът на Нинова незабавно бил прилапан от банката, откакто изкарал летния си стаж при тях. С служба финансов консултант, Рафаел работи на пъпа на Ню Йорк—в Манхатън.

Младежът поучава милиардери и милионери по какъв начин да влагат активите си, написа в работния му профил в „ Голдман Сакс ”. Синът на Нинова не желае и да чуе за друго работно място, сходно на дъщерята на някогашния президент Петър Стоянов—Фани.

Младото момиче също работи за империята Ротшилд и не дава дума да се издума да се реалокира някъде другаде. Според профила на Рафаел в банката, той не работи зад бюро, а поучава магнати по какъв начин да влагат в парцели, акции, фючърси и фондове, като оказва помощ и на работата на други компании, клиенти на маститата банка.

Въпреки че има едвам година зад тила си в „ Голдман Сакс ”, синът на соцлидера крачи решително към финансови съдбини.

Рафаел даже е регистриран в влиятелната „ ФИНРА ”—регулаторен орган на финансовите адвайзъри в Съединени американски щати. Семейството му лети чак до Съединени американски щати, откакто научават за събитието, с цел да участват персонално.

Поздравление към назначението и сполучливото му довеждане докрай изрече даже новият правосъден министър Цецка Цачева. Тогава тя бе отпред на Народното събрание към момента.

И макар че двете с Корнелия Нинова са на разнообразни позиции по отношение на политическите си хрумвания, двете нямат нищо срещу синовете им Румен и Рафаел да дружат дружно. Младежите са първи другари и до момента в който Рафаел катери финансовата стълбица, Румен Данговски—младши стана част от екипа на ЦЕРН.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР