Наследникът на футболиста предложи брак на приятелката си Ивет 17-годишният

...
Наследникът на футболиста предложи брак на приятелката си Ивет 17-годишният
Коментари Харесай

Бащичко: Синът на Валери Божинов се сгоди на 17 г.

Наследникът на футболиста предложи брак на приятелката си Ивет

17-годишният наследник на Валери Божинов от късата му връзка с чалга певицата Алисия, върви настойчиво по стъпките на популярния си баща и към този момент е благоприятен, макар че даже не е приключил гимназия. В края на предходната година Валерко, който към момента не е навършил пълноправие, е предложил брак на приятелката си Ивет Кочова. Двамата имат връзка от към година и половина.

Кадри от предлагането е разгласила годеницата на Валери в персоналния си профил в Инстаграм. На тях се вижда по какъв начин синът на Алисия коленичи пред Ивет, а тя свети от благополучие. На друга фотография хубавицата е посочила и диамантеното украшение, което краси безимения й пръст.

Ранният годеж не изненадва изключително околните на Валери-младши, който напълно се е метнал на татко си. Нека не забравяме, че самият футболист едвам на 20 години към този момент беше млад баща, а на 25 години подписа брак с Николета Лозанова, която към този момент беше бременна с щерка му. В момента Ивет и Валерко са на екзотична отмора на Малдивите, дружно с майката на младоженеца Алисия. Според източник на Lupa.bg, двамата са се сгодили към Нова година и са отлетели за островите, с цел да отпразнуват годежа. Фолк певицата напълно подкрепяла сина си, въпреки да считала, че предлагането е прекомерно преждевременно. Тя поема и масрафа по пътушествието.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР