Наследих поминъка си от моя баща. Надявам се един ден

...
Наследих поминъка си от моя баща. Надявам се един ден
Коментари Харесай

Георги Кузманов: Време е в ОБС Бургас да има личности, знаещи проблемите на хората и можещи да намерят решение за тях

Наследих поминъка си от моя татко. Надявам се един ден моят наследник също да ме наследи. Ще работя, с цел да се върнат всички млади хора в Бургас и да се развиват тук, разяснява Кузманов

„ Това, което видях през миналия месец на предизборна пропаганда, освен от личната си акция и срещите си с жители, само че и от изказвания, апели и апели,  в случай че щете от  конкурентни на нас партии и обединения, е че пред Бургас стоят няколко наболели казуса и всички, знаейки ги, ги назоваваме в предизборните си платформи. 

Какво значи това? Това значи, че ръководството на Общината и в частност новият състав на Общински съвет на Бургас в идващите 4 години има безапелационна нужда от хора като нас, знаещи проблемите на хората и можещи да намерят решение за тях “, съобщи претендентът за общински консултант от Политическа партия Български Възход.

Вижте във ВИДЕОТО Георги Кузманов в работна среда и апелът му към жителите на Община Бургас.



Пред репортерът на Флагман.бг той съобщи още: „ Вие знаете, че Политическа партия “Български възход„ се подкрепя  не от едно и две цивилен обединения и сдружения. А ролята на такива сдружения е сливане на публично мнение и фиксиране на проблеми и хрумвания за решаването им.

Аз персонално си направих труда да направя едно анкетно изследване и знаете ли – бургазлии харесват и обичат града си, както аз самия. Но огромен % от тях, както и аз желаят възстановяване качеството си на живот, желаят да останат и да се развиват тук, само че имат забележки и то огромни по отношение на инфраструктурата в комплексите, кварталите и съставните селища, публичния достъп,  организация на публичен превоз и придвижване, имат огромни рецензии и към сметоподдържането, контрола и качеството на въздуха. Все проблеми, които апропо са известни освен на нас – работещи и живеещи тук, само че и на досегашните ръководещи, уверен съм.

Основно обаче ние в община Бургас изоставаме в икономическото си развиване. Една Стара Загора ни надминава в тази област.

За превъзмогването на този фактор  може да стартираме още на база обучение. Големият ми наследник приключи ППМГ „ Акад. Никола Обрешков “, продължи образованието си в София с архитектура. Защо да нямаме подобен ВУЗ и в Бургас? Защо не можем да притеглим повече и разнородни филиали на локална почва, а по-късно да привличаме сполучливите им фрагменти в една или друга област тук в Бургас?

Защо да не дадем късмет на новите старт ъп фирми-току що приключили младежи, цялостни с хрумвания и сила, образовани деца. Защо да не подпомогнем и дребните бизнесмени?!

Що се отнася до локалния бизнес:

Толкова доста публични поръчки се разпределят по софийски компании, за какво?

Считам, че давайки късмет на локалните бизнеси, даваме късмет на генерации напред. Наследих поминъка си от моя татко. Надявам се един ден моят наследник също да ме наследи. Ще работя, с цел да се върне да живее и развива в Бургас.

Всичко към този момент е на толкоз бързи обороти, че в действителност нямаме време да чакаме още 4 или повече години, с цел да се случат положителните ни хрумвания и желанието ни за по-качествен живот.

Броени дни преди локалния избор всеки ви пропагандира да гласувате за дадена партия, претендент за общински консултант или за кмет.

Считам, че е значимо, в действителност значимо да гласуваме.  

Давайки своя глас освен даваме дефиниция на обществените си потребности, само че и задвижваме колелото на икономическия напредък в личния си град.

Знаете, че всеки локален парламент кове свои  закони. А състава на всеки локален парламент зависи от вашия глас. Та без значение дали ще гласувате за мен или припознаете в своите убеждения различен претендент или партия, значимо е да гласувате.

Аз самият ще дам своя глас за един нов, работещ, разрастващ се и чист Бургас! “
 Собственикът на „ Хит Строй-К “ е претендент за общински консултант в бургаската листа на Политическа партия „ Български напредък “ с бюлетина 20 и преференция 103
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР