Насладете се на тази загадъчна наука за числата и помнете,

...
Насладете се на тази загадъчна наука за числата и помнете,
Коментари Харесай

НУМЕРОЛОГИЯ – МАГИЯТА И ВЪЛШЕБСТВОТО НА ЧИСЛАТА

Насладете се на тази загадъчна просвета за числата и помнете, че постоянно има излаз от кармичните натоварвания. Винаги помагайте безкористно на хората, както и с каквото можете, само че запомнете – НИКОГА не се налагайте и не вземайте решения, вместо тях. Защото всеки е пристигнал тук с правото на персонален избор!

Може би, нумерологията притегля толкоз доста хората, поради опцията за „ надникване “ в бъдещето, благодарение на числата.

Нумерологични школи и системи е имало още в Древен Китай, Гърция, Египет, Япония. Смятало се, че датата на раждане на човек (денят, месецът и годината), оказва директно въздействие върху неговия темперамент, предопределя качествата на неговата персона и ориста.

Ведическата нумерология се разграничава от питагорейската (западната), заради това, че има по-тясна връзка сред числата и планетите (нумерология и астрология). Всяко число от 1 до 9 има своя лична осцилация, която не може да бъде избегната. Тези трептения съществуват без значение от това дали ги усещаме или не.

Ведическата астрология включва освен пресмятане на придвижването на планетите и тяхното пояснение, само че и доста други техники за предсказания. Нумерологията е най-простата от тях, тъй като не изисква комплицирани калкулации и може да се ползва на всички места и когато и да е. В индийската (ведическата) нумерология числата от 1 до 9 подхождат на девет планети в астрологията, а точно: 1 – Слънце; 2 – Луна; 3 – Юпитер; 4 – Раху; 5 – Меркурий; 6 – Венера; 7 – Кету; 8 – Сатурн; 9 – Марс Раху и Кету са лунни възли (метафизичната връзка сред дух, душа и тяло).

РАХУ е прогресивен лунен възел, КЕТУ е низходящ лунен възел. Те са пресечните точки на орбитите на Слънцето и Луната. В източната астрология знакът на Луната е знакът на душата, до момента в който в западната – хората се пробват да схванат Душата посредством знака на Слънцето. Нумерологията съвсем не опира на знаците на Слънцето, Луната или другите планети, тя е директно обвързвана с личността на индивида посредством числата.

Смята се, че комбинацията формирана от две цифри, също носи тяхното въздействие. Например, датите 8, 17 и 26 – образуват цифрата 8. Но тези осмици са малко по-различни. Ако сте родени на 8-ми от даден месец, тогава вашето число е чиста осмица. Ако, обаче сте родени на 17-ти или 26-ти, тогава вашата осмица се образува посредством сборът на числата – 1 + 7 и 2 + 6. Тези цифри също оказват въздействие.

Числото на душата дава най-силната осцилация на човек. Личното число на душата разкрива пътя, който човек е избрал за себе си. То оказва директно въздействие върху другарството, фамилията, упоритостите и желанията, както и върху избора на полов сътрудник. Това число остава е в действие през целия човешки живот, с изключително мощно въздействие на възраст 35-40 години.

След навършване на 40 години в играта влиза друго число, което се назовава Числото на ориста. Човек стартира да усеща избрани промени в ориста си. Числото на душата, обаче не губи смисъла и въздействието си.

Хора с нечетно Число на душата обичат придвижването, добре подготвени са, обичат да пътуват и непрекъснато се стремят към смяна. За тях личният им житейски опит има по-голяма тежест от непознатите препоръки и поучения. Те са безкомпромисни към останалите, само че деликатно преценят решението си в дадена обстановка. Много добре умеят да притежавам себе си, имат афинитет към антиките и обожават удоволствията. Такива хора са харесвани, само че не постоянно обичани.

Хората с четно Число на душата се отличават със своята избухлива и ярка природа. Имат мощно изразено възприятие за ръководство и чудесно обмисляне. Винаги подготвени да излязат на напред във времето и да вземат това, което им принадлежи.

Получените познания използвайте единствено с цел да помагате на тези души, които са изгубили връзката с по-висшите сили. Целта на науката за числата е да разберем себе си и да живеем в цялостна естетика с вътрешния ни АЗ и с Вселената! В никакъв случай не използвайте тази просвета с цел да вредите на близките или на себе си!

Всяко „ Число на живота “ оказва особено въздействие и зарежда носителя си с избрани качества. Кои са те, ли? Това ще разберете в идната статия…

Следва продължение, което за мнозина може да бъде много забавно и вълнуващо…

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР