Наскоро влизате в зоомагазин, привлечени от пухкавите котенца и кученца

...
Наскоро влизате в зоомагазин, привлечени от пухкавите котенца и кученца
Коментари Харесай

Как да наречем хамстера си! Ето ги най-добрите имена за мишлета

Наскоро влизате в зоомагазин, привлечени от пухкавите котенца и кученца зад стъклото. Озовавайки се вътре обаче, решавате въпреки всичко да разгледате какви други домашни любимци населяват обекта.

Змиите и гущерите ви се костват прекомерно страшни, рибите са някак скучни, птиците ви се виждат шумни. И тъкмо когато се каните да излезете, нещо хваща окото ви. Това е движещо се колело, по което тича пухкаво хамстерче.

Хамстерите са измежду най-предпочитаните домашни любимци от хората, които са начинаещи в развъждането на животни или просто не могат да си разрешат по-голям питомец. Те са тихи, лесни са за развъждане и не тежат на бюджета. Освен това живеят в лична клетка, което ги държи настрани от вашите движимости.

И въпреки хамстерите да се отличават от кучетата и котките, също са чудесни другари, които заслужават име. В тази връзка в галерията ви предлагаме няколко прелестни наименования за мишлета и всевъзможни гризачи. Разгледайте листата и изберете нещо, в случай че търсите име за своето хамстерче.

Източник: miau.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР