Наскоро ви представихме Кристиян Младенов известен като Краля на маникюра.

...
Наскоро ви представихме Кристиян Младенов известен като Краля на маникюра.
Коментари Харесай

От Тита до Галена: Топ 5 на маникюрите на звездите у нас

Наскоро ви представихме Кристиян Младенов прочут като Краля на маникюра. Той застана пред камерата на Vbox7, с цел да показа за пътя в кариерата на маникюрист, който е извървял, най-актуалните трендове при маникюра за 2022 година и мнението си за маникюрите на звездите у нас. 

Виж още: Кралят на маникюра Крис Младенов: за настоящите трендове през тази година и най-неприятните клиенти

Днес ще ви представим самобитната ранглиста на Крис и неговите оценки във връзка с ноктите на някои от най-популярните българки.

5. Тита

Напоследък Тита честа обира хейта на своите почитатели. През последните години певицата се промени до неразбираемост и това надалеч не се харесва на всички. И макар благосклонностите, които към момента имаме към нея – не можем да си кривим душите, маникюрът на фотографията долу е трогателен! 

4. Алекс Петканова

Алекс Петканова е известна с това, че не залага на прекомерно смели цветове в маникюра си. Моделката даже ходеше известно време без безусловно никакъв лак и с къси нокти. И въпреки всичко, признаваме на някогашната госпожа Петканова, че в случаите, когато е с лак, той е добър.

3. Теа Минкова

Теа Минкова споделя относително постоянно своя маникюр на сторита в Instagram, което ни подхожда, тъй като черпим хрумвания от нея. Нещо, което не можем да ѝ отречем на Теа е, че постоянно е настояща и следва трендовете. 

Виж още: Обича чашката и търси паралия: Дупничанка ще мине през всяка за сърцето на Виктор Стоянов

2. Николета Лозанова

През последните години НиЛо залага на бадемовидни нокти в неутрални и телесни цветове. За разлика от дупето ѝ, при избора ѝ на маникюр няма нищо крещящо или скандално и да си признаем почтено, харесва ни доста. 

1. Галена

Хип-хип-Ура за Галена, която с изключение на, че е безспорен топ във всичко, което прави, става известно има и най-якият звезден маникюр измежду родните инфлуенсъри. Искаме телефона на маникюристката ѝ!

Изображение: https://www.instagram.com/hrisistar/, https://www.instagram.com/galena1/, https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР