Наскоро в ЮТуб канала Lehto Files, посветен на необясними явления

...
Наскоро в ЮТуб канала Lehto Files, посветен на необясними явления
Коментари Харесай

Хиперзвуков НЛО преминава покрай американска ядрена подводница

Наскоро в ЮТуб канала Lehto Files, отдаден на необясними феномени и паранормални явления, се излъчи изявление с свидетел, който е видял по какъв начин неидентифициран обект минава около американска атомна подводница с хиперзвукова скорост.Каналът е на уфолога Крис Лехто, който в миналото е бил водач на изтребител. Той се свързва с Боб МакГуайър, който в края на 90-те години на предишния век е бил на борда на американската нуклеарна подводница USS Hampton.Изведнъж, когато подводницата „ навлиза бързо дълбоко “, нещо профучава около нея с невероятна скорост.

 1 1 - Хиперзвуков НЛО минава около американска нуклеарна подводница (видео)
На това събитие стават очевидци и други членове на екипажа, които са шокирани от скоростта на неидентифицирания подводен обект.Четете още: Едни и същи НЛО са следени и под водата от американски подводници (видео)МакГуайър споделя:
“Бяхме на път и внезапно чух тон. Беше в действителност чудноват, тъй като беше ясно какво се случва – нещо минаваше около нас и се движеше толкоз бързо, че просто не можех да допускам. Това нещо излетя до нас, като че ли ние стоим неподвижно.След това член на екипажа, който схваща от бордови системи, излезе и сподели: „ Това проклето нещо се движи по-бързо от скоростта на звука под водата, беше и по-бързо от скоростта на звука във въздуха! “. “Според него „ екипът не желае да рапортува публично за този случай, не желае да споделя на никого, тъй като не желае да си основава проблеми “.
Следвайте ни в Instagram, Twitter и Youtube за забавно и мистериозно бонус съдържание

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР