Наскоро стана известно, че голямата дъщеря на Наско Сираков и

...
Наскоро стана известно, че голямата дъщеря на Наско Сираков и
Коментари Харесай

Славея Сиракова разкри пола на бебето и името на таткото - slava.bg

Наскоро стана известно, че огромната щерка на Наско Сираков и Илиана Раева - Славея Сиракова, е бременна с първата си рожба. Изненадващото е, че сестра ѝ - Виолета, също е бременна сега с второто си дете.

Днес, в изявление за Nova TV, Славея повдигна завесата към щастливото събитие и същинския "бейби взрив " в фамилията, предава Dir.bg.

Тя не показа в кой месец на бременността се намира, само че сподели, че несъмнено е в много напреднал стадий.

Сега Славея се е отдала на отмора, хапва си всичко, въпреки че пред последните повече от 10 години не е яла месо. Разчита на водородната вода за справяне с неразположенията по време на бременността и не се тормози за килограмите си.

С бащата на бебето, който се споделя Иван, Славея се е срещната безусловно "на улицата ". Той кара мотор, а огромната щерка на семейство Сиракови също е почитателка на високите скорости на две колела. След като двамата се срещат, че оказва, че имат доста общи другари и доста обши неща.

Иван прави предложение за брак на Славея с краси пръстен преди няколко месеца, само че сватбата им няма да е през тази година. Бъдещата майка споделя, че в никакъв случай не е желала да бъде младоженка и не е мечтала от дребна да се омъжи, само че след сватбата на сестра ѝ Виолета, която бе през 2019 година, на която Славея бе кума на сестра си, и тя е поискала такава приказна женитба.

Бебето, което Славея чака, е изцяло планувано и мечтано, само че, както самата тя споделя:

"Случи се доста бързо. Направи стремително. "

Тъй като дъщерята на сестра ѝ към този момент носи името Илиана, Славея споделя, че сигурно би почела традицията да се продължи името на татко ѝ, само че не издава кака с таткото са решили да кръстят първата си рожба. Двамата са много смели в проектите си за бъдещото им семейство и мечтаят да имат 3 или 4 деца.

Фактът, че сестра ѝ също е бременна сега, доста я радва и е сигурна, че това още повече ще ги сближи с Виолета.

И въпреки че по време на цялото изявление Славея Сиракова бе безапелационна, че няма да издаде пола на бебето, най-после показа по какъв начин с неспокойствие чака бебето да се роди...

"... да си я прегърна ", което недвусмислено удостовери, че предстоящото първо дете на Славея Сиракова ще е момиче.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР