Наскоро първата съпруга на рок музиканта Владимир Кузмин, един от

...
Наскоро първата съпруга на рок музиканта Владимир Кузмин, един от
Коментари Харесай

Изплуваха наяве скандално интимни тайни от живота на Алла Пугачова

Наскоро първата брачна половинка на рок музиканта Владимир Кузмин, един от любовниците на Алла Пугачова, съобщи в изявление, че примата на съветската сцена го омагьосала. Поетесата Татяна Артемиева е сигурна, че по този начин Алла Борисовна й лишила брачна половинка.


Алла Пугачова и Владимир Кузмин

Както е известно, Алла има 5 брака, 4 развода и 2 венчавки и... любовници. Преди доста години връзката й с рок музиканта Владимир Кузмин е шумно обсъждана. Наистина, в името на “жената, която пее” той зарязва фамилията си, макар че има три деца.

Сега Татяна Артемиева твърди, че на собствен рожден ден Пугачова дала на Кузмин да пие любовно биле.

“Тогава тя декларирала пред всичките си посетители, че е продала душата си на дявола за безконечна младост!”, споделя поетесата, при която Кузмин не се връща даже и след раздялата си с примадоната на съветската сцена.

Татяна споделя още, че магията на Алла я е лишила освен от брачен партньор, само че и от децата й. През декември 2002 година дъщерята на Кузмин - Елизавета, е убита в Москва, а синът му Степан умира 7 години по-късно... Поетесата е сигурна, че всички неприятности в фамилията й са се случили извънредно поради Алла, написа в..

Кузмин живее с първата си брачна половинка Татяна Артемиева 13 години. Тя е създател на текстовете на най-популярните шлагери, изпълнявани от музиканта.

Поетесата признава, че се е развела с рокаджията поради непрекъснатите му изневери, като връзката му с Пугачова, дефинитивно унищожила брака им. Преди време Татяна Артемиева съобщи, че Пугачова имала три аборта от Кузмин.

През 80-те години на предишния век пресата написа: “Има единствено две звезди - Пугачова и Кузмин!”.

Преди да се срещне с този мъж, Пугачева съвсем постоянно е въртяла обич с по-възрастни от нея. Така да вземем за пример, Миколас Орбакас и Павел Слободкин са четири години по-големи, Константин Орбелян - с 21 години, Александър Стефанович е с пет години по-голям, а Евгений Болдин - с една година по-голям.

Към средата на 80-те обаче, като навършва 35 години, Пугачова явно, се ужасява, че става “стара жена”, и взема решение да изневери на времето и стартира да върти обич с по-млади от нея мъже.

И първият в този лист е съдбоносен да бъде Владимир Кузмин, който е с шест години по-млад от нея. Налага се като сполучлив рок музикант в края на 70-те. На 29 декември 1985 година Кузмин прави независим концерт в Москва, а на 3 януари 1986 година “Московски комсомолец” разгласява публикация за надарения музикант, наричайки го “човекът-оркестър” (освен китара, Кузмин свири на цигулка, флейта, саксофон, самичък написа песни и пее).

Пугачова не участва на концерта му в Москва, само че през януари отива в Ленинград, с цел да гледа персонално рок звездата. Музикантите, които я съпровождат, чакат всичко друго, само че не и това -Пугачова да влюби в рокаджията. Както написа тогава журналистът А. Беляков: “В идващите няколко дни Пугачова влачеше Кузмин безусловно за ръка и от самото начало говореше, говореше, без да смъква очи от него. Това беше романтика, почтена за кино мелодрама - вечеря на свещи, каране на ски в снежен град, шепот в тъмнината.”

По това време примата към момента е в брак с Евгений Болдин.

Алла взима Владимир Кузмин в своя оркестър. Музикантът приема, защото статутът на член на колектива Алла Пугачова му обезпечи надеждна отбрана от тогавашните управляващи, които се отнасят към рок музикантите като с буржоазни инфилтратори.

По време на концерти Пугачова и Кузмин пеят в дует супер шлагера “Две звезди” на композитора Игор Николаев. Новият дует дава мотив цялата страна да заприказва, че Пугачова има нова връзка. Този път с млад рокер. Алла намерено споделя концепцията да се омъжи за Кузмин.

Самият артист описа за това по следния метод: “Не можах да се омъжа за Алла, тъй като бях женен и имах деца. Официално в Съветския съюз в никакъв случай не бих се развел. Но тя сподели: “Ще ти уредя бракоразвод.” И с връзките си тя реализира това. Станах свободен човек, толкоз благополучен - този ден беше най-щастливият в живота ми.”

И дотолкоз му харесва свободата, че скоро след развода си, излетява и от леглото на Алла, с цел да се отдаде на нови сърдечни връзки. Той обаче означи, че е доста признателен на Алла Борисовна, че му е помогнала да стане известен.

Относно раздялата си с нея, самият Кузмин, който неотдавна бе посетител на предаването “Съдбата на човек”, сподели, че аргументите, наред с други неща, били нейните упоритости към него. Изпълнителката на “Миллион алых роз” желала да го направи поп крал, до момента в който самият той постоянно е бил рок музикант.

“Тя искаше да ме направи краля на попа. Е, какъв стана Филип Киркоров. Аз не желаех тази роля! Исках да се занимавам единствено с рок музика. С Алла имахме креативен съюз, дребен разказ, нищо повече. Когато бяхме дружно, аз написах песни за нея, тя ги изпя с признателност, казвайки, че са положителни и надарени произведения.

Но не желаех да бъда в сянката на Пугачова. Нещо повече, аз съм рокер, а с нея трябваше да се трансформира в поп артист. Разбрах, че като музикант принизявам. Аз съм волна птица. Алла имаше свои правила, само че разпоредбите за един рокер са други " споделя Кузмин.

На върха на известността си той обикаля Европа, а по-късно и Щатите. В Америка се среща и заживява с фотомодела Кели Кързън. След известно време е отегчен от американския метод на живот и взема решение да се върне в Москва. Кели идва с него. Женят се, само че бракът им е къс.

Кели се връща в Америка, а Кузмин срещна нова обич - актрисата Вера Сотникова. Музикантът живее с нея седем години в цивилен брак.

“Веднага щом го срещнах, разбрах, че съм виновна за този талант. Започнах да върша всичко по силите си. Станах негова брачна половинка, сестра, режисьор на клиповете му, админ, гримьор”, споделя Сотникова, която обаче също не понася непрекъснатите му изневери и взема решение да го напусне.



Сега Владимир има нова красива жена - Екатерина Трофимова, която е с 27 години по-млада от него. Наскоро почитателите видяха, че Кузмин някак си се е трансформирал външно и допускат, че си е направил пластична интервенция поради младата си брачна половинка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР